christiana21
|
Pozdravljene! Imam vprašanje za tiste, ki ste jemale te tabletke Cerazette: Želela sem Mireno, ampak mi jo je ginekolog za kakšnih 6 mesecev odsvetoval, do takrat mi je predpisal tablete Cerazzete. Rekel je, da se jemljejo brez prekinitve in, da jih morem začeti jemati na začetku puščic v prvi vrsti, ta prva vrsta se pa začne z ponedeljkom, kaj pa, če jaz dobim menstruacijo npr na sredo (potem ostaneta notri dve tabletki - pon, tor), jih pojem do konca in ostaneta ti dve tabletki notri, ko vržem prvi zavojček stran, ali jih pojem do konca, nato pa še tabletki za ponedeljek in torek, ki sta ostali od začetka jemanja, nato pa začnem z novo škatlico? Saj če vržem iz prvega zavojčka tablete od prvega tedna, ki so mi ostale, stran, zaradi prve mesntruacije na sredi ali na koncu tedna, in začnem z novo škatlico (da lepo lahko začnem v ponedeljek), verjetno ne prekinem ciklusa tablet, ali pač? Ker, če začnem z prvim zavojčkom npr. v sredo ali četrtek, in pojem kasneje tablete, ki so mi ostale v prvi vrstici, bom drugi zavojček začela jemati spet nekje na sredi prve vrstice. Ne vem, če imajo vse tablete v zavojčku enako vsebnost hormona. Najlepša hvala za pomoč!
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|