|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nikoli več!
7.5.2005 12:35:44   
dadica
prejšnje dni naredila dva testa oba pokazala rahlo drugo črtico,danes zjutraj sem dobila rjavi izcedek,ponovila test in videla eno samo črtico!:((:((:((:((:((:((:((:((
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nikoli več!
7.5.2005 12:43:56   
lenika
Pa saj to ne more biti res. Niti na teste se ne moremo več zanašat. Koliko časa pa ti zamuja? Mogoče pa je izcedek vgnezditvena krvavitev. Katei test ti je pokazal pozitivno in kateri negativno (CB, romed, baby check...)?

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nikoli več!
7.5.2005 12:45:41   
Nyah*
:((:((:((:(( Dadica, ampak jaz mislim, da se ni vse izgubljeno, krvavitev je mozna do neke mere tudi, ce si srecka :nosecka:.

Tako da drzim :miska::miska::miska::miska: da je vs ok in da imas v busiju :duda:!

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nikoli več!
7.5.2005 12:50:17   
dadica
Za to kar se meni dogaja potrebuješ najmanj izobrazbo kot pušenjak:)-:)-:)-!Prvi dvakrat sem naredila seratec teste,danes naredila bc mini in po 5 minutah je bila ena rahla komaj vidna črtica,po 8 minutah pa se je mikroskopsko videla tudi druga(tudi moj :love: jo je videl).tako da sem se sedaj zaklela da do ponedeljka sploh ne govoriva več o tem in v ponedeljek grem dat kri!!!!!
P:S na testu piše da rezultati niso veljavni po več kot 10 minutah!

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nikoli več!
7.5.2005 12:51:47   
dadica
saj vem marsikateri se bo zdelo da pretiravam,ampak tiste ki veste kako zelo se trudimo,si verjetno predstavljate kako je.....

lp dadica:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   nikoli več!
7.5.2005 12:52:56   
lenika
Ja no, saj, če se ti je po 8 minutah pojavila druga črtica je to še veljavno. Jaz ti predlagam, da narediš še CB, ker je baje najbolj zanesljiv, čeprav pravijo, da je sedaj nekoliko spremenjen.

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   nikoli več!
7.5.2005 15:09:39   
girly
dadica!

ne obupaj še, počakaj do pon. je res najbolš, da greš dat kri, da bo te moe konec.bom držala pesti, da si :nosecka:

:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   nikoli več!
7.5.2005 19:21:04   
angelika
Dadica jaz te razumem! Men se je enkrat zgodilo podobno, vendar sem pred testom spila 2 dcl vode, da sem šla lahko na vodo. To mi je tako razredčilo urin, da je test pokazal blagi dve črtici. Bila sem zelo srečna in kmalu še bolj razočarana, ker je drug pokazal:grrr::grrr::grrr:!! Upam, da nisi naredila podobno. Zares ti iz srca želim, da si :nosecka:!

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   nikoli več!
8.5.2005 12:46:27   
gabie
Dadica, jaz ti povem svojo izkušnjo, da sem naredila baby chec 2x in obakrat mi je pokazal negativno. Bila sem sigurna, da nisem noseča, a sem vseeno šla h ginekologu, zakaj mi menstruacija zamuja. Tam mi je pa pokazal test pozitivno. Tako, da ne se znašat na teste. Najbolj siguren je obisk ginekologa. Samo jaz imam pa zdaj druge probleme, vrečkica je velika že za 5 tednov nosečnosti, plod se pa prav nič ne vidi. Tako, da so mi rekli, da bo verjetno splav. Nosečniški hormon mi pa raste, ne vem od česa potem.. Nič več mi ni jasno.
LP,
Gaby

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?