|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rabim nasvet
25.3.2009 19:43:18   
Anonimen
Pozdravljene rada vas bi prosila za en nasvet in torej sem v 32t 6d nosečnosti in sedaj ko sem bila na mali potrebi sem opazla čisto malo krvi res je ni veliko iampak me vseeno skrbi.Zanima me ali je možno da mi je počila samo kakšna žilica ali pa je kaj druga imam seveda skrajšan in zmehčan MV.
PROSIM ZA NASVET
HVALA 
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rabim nasvet
25.3.2009 19:44:40   
tia12
Ali je kri sveža?

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.3.2009 19:47:52   
Anonimen
Ja kri je sveža in naj povem da sem jo opazla ko sem se obrisala sedaj imam vložek in bom verjetno ves čas hodla gledat če je še kaj priteklo.
Krvi pa ni veliko bilo ravno toliko da sem jo opazla na toaletnem papirju

(odgovor članu tia12)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.3.2009 19:50:00   
tia12
A si kje blizu P doma? Jst bi kar poklicala in povedala kako je.Sploh ker maš zmehčan in skrajšan MV. Lahk da ti je čep se odlušču in bi blo pametno it tja, da ti preprečijo prezgodnji porod.

Ti kar pokliči, boljš preventiva....

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.3.2009 20:12:01   
tia12
Kaj novega?

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.3.2009 20:15:19   
Najaa
Upam, da je šla v P se pokazat.

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.3.2009 20:15:50   
tia12
Ja jaz bi definitivno šla.

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.3.2009 15:39:10   
Anonimen
Pozdravljene

Sem se šla pokazat in na srečo ni kaj nevarnega samo žilica je počila in od tega kri.Danes je že vredu in se nič ne kaže kri so pa mi rekli da se moram v vsakem primeru prit vedno pokazat ker ni rečeno da vedno kaka žilica poči.Sem res vesela da ste mi takoj svetovale naj grem v P.
Naredili pa so mi še UZ in zraven sem dobila 2 lepa posnetka 3d ko za tolažbo.
Tia najlepša hvala za nasvet sedaj bom vsaj bolj mirna no ja sem že včeraj ponoči bila.
HVALA

(odgovor članu tia12)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
26.3.2009 17:01:14   
tia12
user posted image user posted image user posted image user posted image Samo da ni nič resnega....čuvajta se z user posted image .

LP,

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?