Nikica
|
Pred nekaj dnevi sem napisala, da moj Kevin ni dihal zvečer in da se je zvil v klobčič. Pediatrinja ni nič odkrila, kaj bi bilo narobe, zato naju je poslala na Pediatrično kliniko na pregled. Tam so nas obdržali za dva dneva. Slikali so mu glavo, epilepsija ni, posneli so mu dihanje, srček, vse uredu, vzeli so mu kri in urin. V krvi se je pokazala prevelika stopnja kalcija (2,9, mora biti pod 2,7) in to naj bi bil pravi vzrok, da se je zgodilo. In zakaj prevelika stopnja kalcija, ko pa se samo dojiva? Krive so kapljice AD3!!!!! Takoj so mu jih ukinili in po dveh dneh je že imel kalcij 2,7. Zdaj mu ga bodo kontrolirali vsakih 14 dni. Drugače pa je tudi malce slabokrven naš korenjak,bo moral jemati Legofer. V bolnici je moj cukrček užival, ni opazil spremembe, ves čas se je samo smejal, sploh ni jokal, razglasili so ga za dobrovoljčka oddelka. Mamica je bila ves čas ob njemu, ''spala'' sem na stolu, noge so mi kar natekle. Toda, samo da so ugotovili, da ni nič hujšega, ker sem se resnično nagledala otrok s hudimi zdravstvenimi težavami. Svetujem vam, če bo vaš dojenček kdaj v bolnici, ostanite ob njem, ne puščajte ga niti čez noč samega, ker če joka, ga bodo sestre pustile jokati 15 minut in šele nato ga bodo malce potolažile, v roke ga ne bodo vzele. Tako mi smo srečni, da je naš Kevin doma in da se lahko še naprej dojiva, saj so mislili, da mu bom morala začeti dajati umetno mleko v prahu. Želim vam lep dan z vašimi biserčki, uživajte v vsakem trenutku.
|