|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mislim, da je primerno, sploh na ta dan..
25.3.2009 14:41:50   
Anonimen
ko smo takorekoč še bolj čustvene kot ponavadi.

Preden sem postala mama, sem pripravljala in jedla tople obroke. Imela sem nepopackane obleke, mirne pogovore na telefonu. Preden sem postala mama sem spala po mili volji, nikoli me ni skrbelo, kako pozno grem spat. Vsako jutro sem si počesala lase in umila zobe. Preden sem postala mama sem vsak dan pospravila hišo. Nikoli se nisem spotikala čez igrače ali pozabila besede v uspavankah. Preden sem postala mama nisem bila nikoli pobruhana, pokakana, polulana, poslinjena, pogrizena ali poščipana z majhnimi prstki.
Preden sem postala mama sem imela popolno oblast nad svojimi mislimi, svojim telesom in svojimi možgani. Preden sem postala mama, nikoli nisem pogledala v solzne oči in začela jokati. Nikoli nisem žarela od sreče zaradi preprostega nasmeha. Nikoli nisem bila pokonci pozno ponoči, da bi opazovala, kako dete spi. Preden sem postala mama nisem nikoli držala v naročju spečega dojenčka samo zato, ker ga nisem hotela položiti v posteljico. Nikoli nisem čutila, kako se mi srce trga na tisoč koščkov, ker nisem mogla preprečiti bolečine.
Preden sem postala mama nisem vedela, da nekaj tako majhnega lahko tako zelo vpliva na moje življenje. Nisem vedela, da lahko nekoga tako zelo ljubim. Nisem vedela, da bom tako zelo rada mama. Preden sem postala mama, nisem poznala občutka, ko je srce izven telesa. Nisem vedela, kako čudovit je občutek, da lahko nahraniš lačnega dojenčka. Nisem poznala vezi med materjo in otrokom. Nisem vedela, da me nekdo tako majhen lahko napravi tako pomembno. Preden sem postala mama nisem nikoli vstajala sredi noči vsakih deset minut, da bi se prepričala ali je vse vredu. Nikoli nisem poznala topline, radosti, ljubezni, srčne bolečine, čudeža ali zadovoljstva, da sem mama. Niti nisem vedela, da zmorem toliko čutiti...PREDEN SEM POSTALA MAMA...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mislim, da je primerno, sploh na ta dan..
25.3.2009 14:57:14   
timoteja
Šmrc.... in zaradi vsega tega me ima... da bi imeli še tretjega otročka....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.3.2009 15:12:56   
Volga
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.3.2009 15:39:15   
Splišni
Pa kaj so zdaj vse te čestitke? A ni bil včeraj materinski dan?

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.3.2009 15:49:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

user posted image  danes je 25. marec

(odgovor članu Splišni)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.3.2009 15:54:33   
Splišni
IZVIRNO SPOROČILO: Teja27

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

user posted image  danes je 25. marec

Aja. No, samo jaz res nimam nobenih burnih občutij ob tem. Ne včeraj ne danes. Meni se zdi mama pač eno tako poslanstvo, samo po sebi umevno, če izvzamem srečo, ki smo jo imele, da smo lahko zanosile.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.3.2009 16:11:19   
Jelcy
Bravo, bravo, bravouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.3.2009 16:39:17   
BUŠICA
lepo lepo..vse lepo in prav, razen tega, da jaz tudi POTEM,ko sem postala mama- pospravim hišo vsak dan..pa zobe si tudi umijem..user posted image

(odgovor članu Jelcy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.3.2009 17:40:41   
Anonimen
Keri bulšit.

ps. tudi po rojstvu otroka si zjutraj umivam zobe.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
25.3.2009 19:45:46   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Keri bulšit.

----------------------
user posted image user posted image user posted image  Keri?

ps. tudi jaz si jih še kar umivam po porodu. Sedaj celo dvojne user posted image !

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 25.3.2009 19:46:21 >

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.3.2009 20:08:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Keri bulšit.

----------------------
user posted image user posted image user posted image  Keri?

ps. tudi jaz si jih še kar umivam po porodu. Sedaj celo dvojne user posted image !

Marsikeri user posted image , skoraj vsaki.

Kot da zivljenje pred otrokom ne bi obstajalo.

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?