Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vložki za odkrivanje plodovnice 25.3.2009 12:16:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne obstajajo nobeni vložki,ki bi odkrivali plodovnico kot prvo. Če je plodovnice malo ,še ne pomeni da ti odteka. So še drugi možni načini
|
|
|
|
RE: Vložki za odkrivanje plodovnice 25.3.2009 12:26:58
|
|
|
|
tia12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ne obstajajo nobeni vložki,ki bi odkrivali plodovnico kot prvo. Če je plodovnice malo ,še ne pomeni da ti odteka. So še drugi možni načini Kje si pa to izvedela, da ne obstajajo? Seveda obstajajo. Akil ti vložki obstajajo vendar se jih pri nas že nekaj časa več ne dobi. Smo že imele odprt forum na to temo in so punce pisale, da so preklicala vse lekarne in Sanolaborje po sloveniji vendar jih nikjer več ni moč dobiti. Mislim pa da jih imajo v P, in če se ti zdi da ti odteka plodovnica je najbolje da greš kar tja in ti oni tam preverijo. Pa LP,
|
|
RE: Vložki za odkrivanje plodovnice 25.3.2009 12:29:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ki ODKRIVAJo plodovnico ne obstajajo Beri
|
|
|
|
RE: Vložki za odkrivanje plodovnice 25.3.2009 12:29:46
|
|
|
|
lananai
|
Kar sem jst brala po internetu, so tile vložki bolj larifari.
|
|
|
|
RE: Vložki za odkrivanje plodovnice 25.3.2009 12:30:15
|
|
|
|
tia12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ki ODKRIVAJo plodovnico ne obstajajo Beri Spet ena pametna in seveda ANONIMNA!
|
|
RE: Vložki za odkrivanje plodovnice 25.3.2009 12:31:26
|
|
|
|
tia12
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai Kar sem jst brala po internetu, so tile vložki bolj larifari. To itak sam da kaj prodajo. Po mojem mnenju je najboljse se odpeljat v P, da tam preverijo kaj je na stvari. Tako si vsaj 100% kaj se dogaja. LP,
|
|
RE: Vložki za odkrivanje plodovnice 25.3.2009 12:49:44
|
|
|
|
benika
|
Ki ODKRIVAJo plodovnico ne obstajajo Ti je dolgčas, a ne Obstajajo vložki, ki spremenijo barvo, če ti oddteka plodovnica. A ti bo sedaj kaj bolj jasno Žal se ti vložki pri nas ne prodajajo več.
|
|
|
|
RE: Vložki za odkrivanje plodovnice 25.3.2009 12:53:29
|
|
|
|
Lejkica
|
Jst sem tudi v Sanolaborju zvedla, da jih že več kot eno leto nimajo več.
|
|
|
|
RE: Vložki za odkrivanje plodovnice 25.3.2009 13:07:55
|
|
|
|
carpe diem
|
Taki vložki OBSTAJAJO, res pa se jih ne da dobit..
|
|
|
|
RE: Vložki za odkrivanje plodovnice 25.3.2009 13:10:07
|
|
|
|
Sanikaa
|
Mal mi je čudno da bi plodovnica kar odtekala...saj bi čutila da si mokra spodaj. Meni ko je odtekla voda je odtekla v enem šusu...ampak se ustavila, ker je otrok že z glavico zapiral..ampak ko sem se ulegla je kar teklo..tko da mislim da bi vedela če bi plodovnica odtekala vsaj ko bi ležala. No če si itak čez rok po pa ni skrbi :) srečno!!
|
|
|
|
RE: Vložki za odkrivanje plodovnice 25.3.2009 13:36:58
|
|
|
|
loveforever
|
ja ti vložki so res obstajali nekateri pravijo da se jih še v avstriji da dobiti. glede odtekanja plodovnice- plodovvnica ti lahko nevedoč odteka, tako je meni povedala moja g. in sicer se po kapljicah pomeša med izcedek ( ki je pri nosečnicah skoraj pri vsaki prisoten) in je možno opaziti bolj razredčen izcedek, tako da je vse mopžno, ni 100% da se kr vse naenrat vlije. vso srečo kar se pa anonimnih tiče pa nimam besed......
|
|
|
|
RE: Vložki za odkrivanje plodovnice 25.3.2009 14:19:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Še enkrat : vložki ,ki ODKRIVAJO plodovnico ni Seveda ,če veste kaj ta beseda pomeni
|
|
|
|
RE: Vložki za odkrivanje plodovnice 25.3.2009 14:42:37
|
|
|
|
lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Še enkrat : vložki ,ki ODKRIVAJO plodovnico ni Seveda ,če veste kaj ta beseda pomeni Ja, potem bi morala biti plodovnica prej POKRITA al kako? Dej, anonimna, umiri se. Pa že parkrat sem v določeni temi vprašala, zakaj ste nekatere anonimne... mi še zdej ni jasno...
|
|
|
|
RE: Vložki za odkrivanje plodovnice 25.3.2009 14:54:29
|
|
|
|
Lorencia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Še enkrat : vložki ,ki ODKRIVAJO plodovnico ni Seveda ,če veste kaj ta beseda pomeni Žalostno je, da vse VEMO kaj je pod vprašanjem bilo mišljeno...le tista najbolj pametna vprašanja ni razumela. Neverjetno, da se sploh spomnite tako pičiti v eno besedo in kar ne nehati.
|
|
|
|
RE: Vložki za odkrivanje plodovnice 25.3.2009 16:36:34
|
|
|
|
tia12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Še enkrat : vložki ,ki ODKRIVAJO plodovnico ni Seveda ,če veste kaj ta beseda pomeni Žalostno je, da vse VEMO kaj je pod vprašanjem bilo mišljeno...le tista najbolj pametna vprašanja ni razumela. Neverjetno, da se sploh spomnite tako pičiti v eno besedo in kar ne nehati. Tudi take neumnice morajo obstajat, nimaš kaj...
|
|
RE: Vložki za odkrivanje plodovnice 25.3.2009 18:52:18
|
|
|
|
Najaa
|
Da obstajajo taki vložki vem, sam po moje je tud najboljš it se kar v P pokazat. Pa tudi če ti odteka po kapljicah, ni nič narobe s tem. Nekaterim odteka in sploh ne vejo in jim pol šele na pregledu G pove, da je vode manj.
|
|
|
|
RE: Vložki za odkrivanje plodovnice 25.3.2009 22:55:29
|
|
|
|
usica
|
akil, pojdi v porodnišnico!!!! tudi meni je odtekala plodovnica počasi, tako da nisem vedela, pa sreči mi je moja g naredila uz, da sva to opazili, me je napotila v porodnišnico in isti dan sem rodila lepo punčko, je pa bila plodovnica že zelena na porodni mizi, zato ti priporočam, da se odpelješ tja na pregled!!!!!! premalo plodovnice je nevarno za ; ja pa žeim ti lep in hiter porod, z malo bolečinami
< Sporočilo je popravil usica -- 25.3.2009 22:56:12 >
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?