Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: porodniška in odpoved DZ 25.3.2009 12:11:50
|
|
|
|
jernejav
|
Mislim da ne sme.
|
|
RE: porodniška in odpoved DZ 25.3.2009 12:13:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Delodejalec te ne sme odpustiti v času porodniške,po porodniški te pa lahko vendar ti pripada še plačilo do tistega obdobja dokler dojiš,če pa ne dojiš pa ne vem kako je to.Obvestilo da te bo odpustil ti pa lahko da sam te odpustit v tem času ne sme.
|
|
|
|
RE: porodniška in odpoved DZ 25.3.2009 12:20:14
|
|
|
|
zmajaz
|
Če si zaposlena za nedoločen čas, potem nikakor ne, če si ti pa ravno med porodniško izteče pogodba za določen čas, potem ti pa niso dolžni podaljšati.
|
|
|
|
RE: porodniška in odpoved DZ 25.3.2009 14:51:59
|
|
|
|
aluš
|
Če si zaposlena za nedoločen čas, potem nikakor ne, če si ti pa ravno med porodniško izteče pogodba za določen čas, potem ti pa niso dolžni podaljšati Točno tako.
|
|
|
|
RE: porodniška in odpoved DZ 31.3.2009 18:37:38
|
|
|
|
srečen sonček
|
No punce še jaz bi potrebovala vaš nasvet. Torej pri meni v služi so izvedeli, da sem ( bo oktobra ) in se odločili, da mi ne podaljšajo pogodbe, ki mi poteče 20. aprila. Kaj pa meni pripada? Nekateri znanici mi priporočajo, da grem malo pred pretekom v bolniško. Če mi G da 1 mesec bolniške....? Kaj to pomeni. Sem zmedena. Sploh ne vem kaj naj, naj grem na zvod, se prijavim kot gospodinjska pomočnica ali kaj? Je kakšna pravnica ali pa iz CZSD, da mi zna svetovati oz. je bila katera od vas v podobni situaciji? Za vse nasvete bom hvaležna, saj se bo treba nekako znajti in preživeti v tej naši ljubi SLO. Lp
|
|
|
|
RE: porodniška in odpoved DZ 31.3.2009 20:53:02
|
|
|
|
tia12
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečen sonček No punce še jaz bi potrebovala vaš nasvet. Torej pri meni v služi so izvedeli, da sem ( bo oktobra ) in se odločili, da mi ne podaljšajo pogodbe, ki mi poteče 20. aprila. Kaj pa meni pripada? Nekateri znanici mi priporočajo, da grem malo pred pretekom v bolniško. Če mi G da 1 mesec bolniške....? Kaj to pomeni. Sem zmedena. Sploh ne vem kaj naj, naj grem na zvod, se prijavim kot gospodinjska pomočnica ali kaj? Je kakšna pravnica ali pa iz CZSD, da mi zna svetovati oz. je bila katera od vas v podobni situaciji? Za vse nasvete bom hvaležna, saj se bo treba nekako znajti in preživeti v tej naši ljubi SLO. Lp Kaj ti pripada??Nič v tej naši ljubi SLOVENIJI. Če si bila zaposlena dovolj dolgo, ti pripada denarno nadomestilo za brezposelnost iz zavoda za zaposlovanje. Če ti to ne pripada pa lahko zaprosiš za denarno socialno pomoč, pa še to dobiš le če izpolnjuješ pogoje... Sem sama v taki situaciji. Par dni pred podaljšanjem pogodbe so v službi izvedeli za mojo in mi tako niso podaljšali pogodbe. Ker nimam dovolj delovne dobe, tudi nisem upravičena do denarnega nadomestila za brezposelnost. Prejemala sem tri mesece denarno socialno pomoč, ker sem bila čisto brez dohodkov, samska in tudi sama živim... Tko da...ja to je naša ljuba SLOVENIJA...
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?