Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
vic ! za lepši zaključek dneva 6.5.2005 22:09:11
|
|
|
|
Maxica
|
Pa še enega, če ga slučajno še niste slišale/prebrale:ups:: Iztiri vlak poln nun in vse končajo v nebesih pred vrati, kjer jih sprejme Sveti Peter. Vpraša prvo: Si kdaj imela kakšen kontakt s "stvarjo" moškega? Prva se zahihita in odgovori: Enkrat sem se dotaknila samo vrha glavice. Sv. Peter odgovori: V redu, pomoči konico prsta v sveto vodo in lahko greš naprej. Vpraša isto vprašanje drugo in ona mu odgovori: Enkrat sem se igrala z njim in ga drgnila. Sv. Peter odgovori: V redu, umij si roko v sveti vodi in pojdi naprej. Takrat Sv. Peter opazi, kako se sestra Micka preriva mimo drugih in jo vpraša: Sestra Micka, zakaj prehitevate vrsto? Sestra Micka pa mu odvrne: Če bom morala grgrati sveto vodo jo hočem še preden si sestra Francka opere rit v njej!
|
|
|
|
vic ! za lepši zaključek dneva 6.5.2005 23:23:36
|
|
|
|
pegy
|
BRAVO:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
vic ! za lepši zaključek dneva 6.5.2005 23:49:20
|
|
|
|
MEGY_Patricija
|
No ,pa ,da še jaz za lepšo in mirnejšo noč dodam enega.:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- Se pelje človek z avtom po ljubljanski obvoznici, ko naenkrat nastane hud >>> zastoj avtomobilov. Ko že kakšno uro stoji popolnoma pri miru, se >> sprehodi >>> mimo njega Mujo. >>> "Dober dan" reče Mujo >>> "Dober dan, kaj se pa dogaja tuki, da je takšna gužva?" >>> "Ma neki manijak je ugrabu bivšo ljubljansko županjo Viko Potočnik in >> hoče >>> 10 milijonov SIT da je osvobodi ali jo bo pa polil z bencinom in potem >>> zažgal. In zato se jst šetam od avta do avta pa zbiram donacije." >>> "In kolk kej narod daje" >>> Mujo:"Pa tko, povprečno 4-5 litrov"
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?