|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SLABOST V AVTOMOBILU???????????
6.5.2005 21:45:47   
NIK IN MAMI
HALO.... KONČNO SE SPET OGLAŠAM...JOJ NEVEM VEČ,KAJ NAJ NAREDIM ,DA MOJEMU PIKECU NE BI BILO SLABO V AVTU...PELJEMO SE 5KM IN ŽE BRUHA.... HVALA L.P.:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
7.5.2005 0:29:25   
Annny
Ojla,
tudi meni se je v otroštvu dogajalo podobno.
Pomagale so mi samo tiste 'zapestnice proti slabosti'...izgledajo tako, da imajo dve bunkici na notranji strani, dobiš jih po moje v lekarni..poskusite!

Lp:metulj:

(odgovor članu NIK IN MAMI)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.5.2005 9:19:54   
puncica
Pri nas je isto, ne vem kako pomagat edino to, da mi ji damo slinček okol vratu, pa brisačo spodaj, da ne gre vse po sedežu. Je pa to šit, ker nam vedno ko gremo v Celje bruha:((:(( A ja pa jaz sedim zadaj, da ko začne kašlat vem da se pripravlja in ko bruha ji držim brisačo, ker v vrečko nič ne trofim. Potem pa vse skup vržemo v prtlažnik in naprej. A ja pa počijemo za kakih 15 min. Smo se pa tud že 3x preoblačili do Celja (110 km) A ja pa vedno imam v avtu 3 brisače in kup plenic, da lahko potem vse uštimamo. Je pa res boga, ko jo tako matra, pa še ti pasovi jo tako živcirajo da groza.
Tako da sva večinoma obsojene na hišo in okolico, ker z avtom si sama ne upam nikamor.:((

Neposredna povezava do sporočila: 3
7.5.2005 9:32:45   
Rozalija
Pomaga flajšter čez popek. Vsaj to je par kolegic delal in otroci ki so bruhali do trgovine čudežno niso bruhal več. Mi še nismo preverli, ker še ni bruhala v avtu. Tko da probite pa boste vidle če pomaga tudi vam.

Neposredna povezava do sporočila: 4
7.5.2005 9:42:54   
Annny
Še to: avto tudi dobro prezračite in stran z vsemi osvežilci zraka..meni osebno je ponavadi slabo od teh vonjem, najbolj od Airwicka..:(:(

Neposredna povezava do sporočila: 5
7.5.2005 14:37:45   
lorelei
Pomaga tudi četrtina tabletke proti slabosti (če je otroček star od enega do treh let, sicer polovička). Seveda pa je to bolj skrajna oz. občasna rešitev...

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?