Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Voziček combi family tris complet 25.3.2009 8:35:17
|
|
|
|
Onasiss
|
Jaz sicer nimam takšnega sam mi gre pa ful na živce k so takšni ročaji, morš z obema rokama porivat voziček.
|
|
RE: Voziček combi family tris complet 25.3.2009 8:51:32
|
|
|
|
tintin
|
sem se odločala tudi za tega, ampak ko sem sprobala vožnjo v BC-ju me je minilo, ker res ni udoben... Kupila sva potem tega: http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&skupina=5&podskupina=55&artikel=378 prodajajo ga sicer samo v Bušiju v Ljubljani (BTC), je pa ful fin, lahek (9,8 kg), okreten, ima res blazno prednosti....pa lahko dokupiš košaro (čeprav je tudi brez primeren od rojstva naprej), zraven imaš dežno prevleko, da ne omenjam, da za poleti ne rabiš senčnika, ker gre strehica ful naprej. Imajo pa še druge barvne kombinacije sedišča (mi imamo oranžno). Šel je lepo v prtlažnik Clia, zlaga se fajn, voziš ga komot z eno roko....res super.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?