KIRA
|
no, če po pravici povem, jaz bi imela vsaj 3 otroke, ampak mož pravi, da bova zaenkrat ostala pri 2, ker ne veva, če jih bova zmogla hranit in oblačit. po mojem tako velika razlika tudi ni med 2 in 3.. saj imava čas nardit še tretjega, če ne, bova pa sam vadla...:)- sicer pa ne vem kaj bi raje imela: po eni strani punčko:roza:, ker so tako cartkane, pa moja Viktorija mi je najlepši dojenček na svetu, po drugi strani fantka:modri:, da bo parček, pa da bi se lahko ati malo považnjolu z moško družbo. ampak res mam boj filing da bo fantek:modri:. lahko da me za nos vleče in bo punči, ampak tak občutek pač imam. pa ne zaradi samo prehrane, mogoče bi se lahko reklo intucija... za prvega sem nekako vedla da bo punčka.9nebesa za fantka niti nisva dosti premišljevala o imenih, za punčko pa sem ime imela zbrano že leta.. sedaj pa imava bolj za fanta izbrana imena, čeprav še nisem čist sigurna, za punčko pa se ne morem odločit. smpak to glede hrane, pa drži. pri Viktoriji sem bila zelo neješča, ni mi dišalo skoraj nič - v smislu, da nisem imela apetita. edino pice bi pa jedla vsak dan. pojma nimam zakaj, ker jih običajno ne kujem v nebesa. sedaj je bolje in imam tudi nekaj apetita, ampak v glavnem na meso. sicer mal cvikam, da se ne bom kaj zredila, ampak ker se do sedaj nisem še nič, si kar prvoščim kak šnicl, če si ga lahko. resnično, toliko mesa, kot te dni, še nisem pojedla nikoli. vedno sem 1x, max. 2x na teden kuhala oz. jedla meso, vključno s salamami, sedaj me pa prav matra in ga skoraj vsak 2 dan jem. celo k moji mami sem parkrat šla na kosilo, ko mi je omenla, kaj bo kuhala, pa da bo delala za vse - pa mi ponavadi premastno kuha. bogi možek - se je meska najbrž že prenajedel, najprej v službi toplo malico, običajno z mesom, pol pa še doma šniclni.. ali pa misli, da je v indiji koromandiji. hihihi...
|