|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali moških na tem forumu ni?!
24.3.2009 17:46:36   
Hana76
Sem članica tukaj že ok. 2 meseca, pa se mi je danes nekaj malo čudno zazdelo...

Ali moški nimajo (nimate) nobene potrebe klepetat o svojih željah, težavah, veselju glede delanja user posted image  ali kako?

Malo nenavadno, glede na to, da bi naj bil to skupni projekt.

Kakšni so kaj vaši moški glede tega, ali kaj sodelujejo (na forumu mislim seveda)?

Moj ne...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali moških na tem forumu ni?!
24.3.2009 17:50:24   
divans1
Joj no, se mi zdi, da TOLK NEPOTREBNIH TEM ODPIRAŠ. Sory, tudi o tem je že bilo govora...

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.3.2009 18:38:12   
Najaa
Moški raje delajo, kot da bi govorili. user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.3.2009 19:05:52   
Ribica **
Kolikor poznam mojega, se niti slucajno ne bi o tem pogovarjal na forumu, ker je mnenja, da se to drugih ne tice.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.3.2009 7:43:13   
mala kuharica
Moj pravi isto in je že cel penast, če omenjam kaj moji najboljši prijateljici. Samo babe smo take, moramo vse naprej ščvekat, da smo potem pomirjene,...user posted image user posted image

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.3.2009 9:49:18   
Hana76
IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Joj no, se mi zdi, da TOLK NEPOTREBNIH TEM ODPIRAŠ. Sory, tudi o tem je že bilo govora...

Divans1, sem pač mnenja, da je forum demokratičen in da lahko vsak govori o tem, kar ga žuli... Se mi pa zdi s tvoje strani skrajno neprimerno, da si šla to napisat kot komentar.

Če pa se ti tema zdi TOLK NEPOTREBNA, PA JO IMAŠ VSO PRAVICO IGNORIRAT.

Glede na hudo kaotičnost foruma pač očitno nisem našla te teme.

Pa še nekaj - meni se NE zdi nepomembno, kako borbo z neplodnostjo doživljajo naši moški.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.3.2009 11:25:10   
Hana76
najaa, mala kuharica, pa ribica RR - z mojim je enako - on pač vsak mesec reče, da tak, zdaj pa bo akcija, da bo že uspelo, nikoli pa nič ne pojamra, zakaj ne gre, tako kot jaz.

Vsaj za mojega moža zgleda, da čisto drugače doživlja to najino borbo...user posted image  

Naj vaši user posted image  le pridno naprej "delajo" (user posted image user posted image ), pa držim pesti za vse nas!

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.3.2009 16:46:39   
divans1
Sory Hana 76, ampak sm bla tolk slabe volje včeri, ko ne rata in ne rata več..... Sej nisem tak mislila... Ja moški trpijo z nami in čedalje težje je, psihično mislim!!!

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.3.2009 16:49:26   
Pat74
Moj je rajši na kolesarskemuuser posted image , ampak to ne pomeni, da se ne zanima zame in najine otroke, pa mojo nosečnost.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.3.2009 17:02:23   
Hana76
IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Sory Hana 76, ampak sm bla tolk slabe volje včeri, ko ne rata in ne rata več..... Sej nisem tak mislila... Ja moški trpijo z nami in čedalje težje je, psihično mislim!!!

divans1, oproščeno.user posted image Razumem, da si slabe volje, tudi z mano se podobno dogaja. Drugič raje reči, pa bova malo popljuvale vse skupaj, pa bova potem zaštartale novi boj...user posted image

Kako dolgo pa že poskušaš(ta)?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.3.2009 17:27:16   
sestrca
Ja moj se tudi raje na bicikel.com (nima nič proti) spravi, tak da jaz ne morem sploh do forumov pridet. Mi pa zdaj že celi teden veselo oznanja: "Danes je pa čas za municijo iz moje" brzostrelke. Moram rečit, da se ga v teh treh mesecih, odkar delava na user posted image , še ni nič čustveno dotaknilo, saj se tudi mene še ni. Mislim, da se ne bo sekiral dokler se jaz ne bom začela.

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.3.2009 17:33:25   
divans1
Men je že ratalo enkrat zanosit, vendar je prišlo do SS, zdj pa že spet poskušava skor 1 leto in ne rata več!!!

(odgovor članu sestrca)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.3.2009 9:42:03   
Hana76
sestrca - tvoj je faca - moj pa reče, da mora delovno gradivo na pravo mesto odložit...user posted image user posted image user posted image

divans1, mi je žal za tvoj ss. Jaz še nisem imela priložnosti videti, kako izgledajo user posted image  v živo... Delava pa že več kot dve leti...user posted image  Si bila že kaj zdravljena?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.3.2009 10:26:25   
divans1
Trenutno sem drugi mesec na klomifenu.

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.3.2009 10:48:33   
sestrca
divans1, a si po SS bila potem brez O.?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.3.2009 11:00:06   
divans1
Ne,, ovulacije svoje sm mela in tud redno user posted image imam. Me je pa prej 1 mesec spremljala z Uz in je videla, da imam pozne O, zato mi je dala K.

(odgovor članu sestrca)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.3.2009 11:08:47   
sestrca
Glede nato, da imaš že tolko izkušenj in informacij, daj mi prosim povej, kdaj pa pri teh težavah partnerjevo plodnost preverijo? A se moraš zato sam odločit, ali ti oni povejo kdaj bi to bilo dobro?

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.3.2009 11:16:38   
divans1
Ponavadi se to naredi, če ti po 1 letu rednih spolnih odnosov, ne uspe zanosit.  Pri moškem je to najlažje nardit, ker pri ženski je pa potem en kup stvari za pregledat... Mojega še ni verjetno dala na spermiogram zato, ker mi je enkrat ratalo zanosit po naravni poti. Če pa še po tretjem ciklu K ne bo nič, bo pa tud on moral it.user posted image

(odgovor članu sestrca)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.3.2009 11:35:12   
sestrca
Veš včasih naredi tudi psiha veliko. Moja prijateljica se je lansko leto, po treh letih poskušanja odločila, da se ne gre več in je vse opustila. Ni več razmišljala o zanositvi, delala sta načrt kako bi posvojila otroka (sta že imela načrt posvojitvi treh bratcih iz Romunije), nakar jima uspe zanosit. Očitno sta bila že oba tako napsihirana, da enostavno nista mogla zanosit. Vredu je še, ko se še samo ženske sekiramo, ko pa se pričnejo se moški sekirat, je pa konec. Tak, da poskusita se poplnoma odklopit, ruknita kaki PIR user posted image , pa mogoče rata. Mi2 sva taki par, da obožujeva družbo prijateljev in smo veliko feštali (v mejah normale, seveda), sedaj sva se oba malo umaknila od alkohola. Ta vikend greva v Bovec kolesarit in bom na skrivaj s seboj odnesala kakšno pivo. Mogoče se pa zaradi tega sprostiva in pozabiva na vse skupaj in na RATA!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 19
26.3.2009 11:38:03   
sestrca
Oprosti mi zaradi slovničnih napak.

(odgovor članu sestrca)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.