Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali moških na tem forumu ni?! 24.3.2009 17:50:24
|
|
|
|
divans1
|
Joj no, se mi zdi, da TOLK NEPOTREBNIH TEM ODPIRAŠ. Sory, tudi o tem je že bilo govora...
|
|
|
|
RE: Ali moških na tem forumu ni?! 24.3.2009 18:38:12
|
|
|
|
Najaa
|
Moški raje delajo, kot da bi govorili.
|
|
|
|
RE: Ali moških na tem forumu ni?! 24.3.2009 19:05:52
|
|
|
|
Ribica **
|
Kolikor poznam mojega, se niti slucajno ne bi o tem pogovarjal na forumu, ker je mnenja, da se to drugih ne tice.
|
|
|
|
RE: Ali moških na tem forumu ni?! 25.3.2009 7:43:13
|
|
|
|
mala kuharica
|
Moj pravi isto in je že cel penast, če omenjam kaj moji najboljši prijateljici. Samo babe smo take, moramo vse naprej ščvekat, da smo potem pomirjene,...
|
|
|
|
RE: Ali moških na tem forumu ni?! 25.3.2009 9:49:18
|
|
|
|
Hana76
|
IZVIRNO SPOROČILO: divans1 Joj no, se mi zdi, da TOLK NEPOTREBNIH TEM ODPIRAŠ. Sory, tudi o tem je že bilo govora... Divans1, sem pač mnenja, da je forum demokratičen in da lahko vsak govori o tem, kar ga žuli... Se mi pa zdi s tvoje strani skrajno neprimerno, da si šla to napisat kot komentar. Če pa se ti tema zdi TOLK NEPOTREBNA, PA JO IMAŠ VSO PRAVICO IGNORIRAT. Glede na hudo kaotičnost foruma pač očitno nisem našla te teme. Pa še nekaj - meni se NE zdi nepomembno, kako borbo z neplodnostjo doživljajo naši moški.
|
|
|
|
RE: Ali moških na tem forumu ni?! 25.3.2009 11:25:10
|
|
|
|
Hana76
|
najaa, mala kuharica, pa ribica RR - z mojim je enako - on pač vsak mesec reče, da tak, zdaj pa bo akcija, da bo že uspelo, nikoli pa nič ne pojamra, zakaj ne gre, tako kot jaz. Vsaj za mojega moža zgleda, da čisto drugače doživlja to najino borbo... Naj vaši le pridno naprej "delajo" ( ), pa držim pesti za vse nas!
|
|
|
|
RE: Ali moških na tem forumu ni?! 25.3.2009 16:46:39
|
|
|
|
divans1
|
Sory Hana 76, ampak sm bla tolk slabe volje včeri, ko ne rata in ne rata več..... Sej nisem tak mislila... Ja moški trpijo z nami in čedalje težje je, psihično mislim!!!
|
|
|
|
RE: Ali moških na tem forumu ni?! 25.3.2009 16:49:26
|
|
|
|
Pat74
|
Moj je rajši na kolesarskemu , ampak to ne pomeni, da se ne zanima zame in najine otroke, pa mojo nosečnost.
|
|
|
|
RE: Ali moških na tem forumu ni?! 25.3.2009 17:02:23
|
|
|
|
Hana76
|
IZVIRNO SPOROČILO: divans1 Sory Hana 76, ampak sm bla tolk slabe volje včeri, ko ne rata in ne rata več..... Sej nisem tak mislila... Ja moški trpijo z nami in čedalje težje je, psihično mislim!!! divans1, oproščeno. Razumem, da si slabe volje, tudi z mano se podobno dogaja. Drugič raje reči, pa bova malo popljuvale vse skupaj, pa bova potem zaštartale novi boj... Kako dolgo pa že poskušaš(ta)?
|
|
|
|
RE: Ali moških na tem forumu ni?! 25.3.2009 17:27:16
|
|
|
|
sestrca
|
Ja moj se tudi raje na bicikel.com (nima nič proti) spravi, tak da jaz ne morem sploh do forumov pridet. Mi pa zdaj že celi teden veselo oznanja: "Danes je pa čas za municijo iz moje" brzostrelke. Moram rečit, da se ga v teh treh mesecih, odkar delava na , še ni nič čustveno dotaknilo, saj se tudi mene še ni. Mislim, da se ne bo sekiral dokler se jaz ne bom začela.
|
|
|
|
RE: Ali moških na tem forumu ni?! 25.3.2009 17:33:25
|
|
|
|
divans1
|
Men je že ratalo enkrat zanosit, vendar je prišlo do SS, zdj pa že spet poskušava skor 1 leto in ne rata več!!!
|
|
|
|
RE: Ali moških na tem forumu ni?! 26.3.2009 9:42:03
|
|
|
|
Hana76
|
sestrca - tvoj je faca - moj pa reče, da mora delovno gradivo na pravo mesto odložit... divans1, mi je žal za tvoj ss. Jaz še nisem imela priložnosti videti, kako izgledajo v živo... Delava pa že več kot dve leti... Si bila že kaj zdravljena?
|
|
|
|
RE: Ali moških na tem forumu ni?! 26.3.2009 10:26:25
|
|
|
|
divans1
|
Trenutno sem drugi mesec na klomifenu.
|
|
|
|
RE: Ali moških na tem forumu ni?! 26.3.2009 10:48:33
|
|
|
|
sestrca
|
divans1, a si po SS bila potem brez O.?
|
|
|
|
RE: Ali moških na tem forumu ni?! 26.3.2009 11:00:06
|
|
|
|
divans1
|
Ne,, ovulacije svoje sm mela in tud redno imam. Me je pa prej 1 mesec spremljala z Uz in je videla, da imam pozne O, zato mi je dala K.
|
|
|
|
RE: Ali moških na tem forumu ni?! 26.3.2009 11:08:47
|
|
|
|
sestrca
|
Glede nato, da imaš že tolko izkušenj in informacij, daj mi prosim povej, kdaj pa pri teh težavah partnerjevo plodnost preverijo? A se moraš zato sam odločit, ali ti oni povejo kdaj bi to bilo dobro?
|
|
|
|
RE: Ali moških na tem forumu ni?! 26.3.2009 11:16:38
|
|
|
|
divans1
|
Ponavadi se to naredi, če ti po 1 letu rednih spolnih odnosov, ne uspe zanosit. Pri moškem je to najlažje nardit, ker pri ženski je pa potem en kup stvari za pregledat... Mojega še ni verjetno dala na spermiogram zato, ker mi je enkrat ratalo zanosit po naravni poti. Če pa še po tretjem ciklu K ne bo nič, bo pa tud on moral it.
|
|
|
|
RE: Ali moških na tem forumu ni?! 26.3.2009 11:35:12
|
|
|
|
sestrca
|
Veš včasih naredi tudi psiha veliko. Moja prijateljica se je lansko leto, po treh letih poskušanja odločila, da se ne gre več in je vse opustila. Ni več razmišljala o zanositvi, delala sta načrt kako bi posvojila otroka (sta že imela načrt posvojitvi treh bratcih iz Romunije), nakar jima uspe zanosit. Očitno sta bila že oba tako napsihirana, da enostavno nista mogla zanosit. Vredu je še, ko se še samo ženske sekiramo, ko pa se pričnejo se moški sekirat, je pa konec. Tak, da poskusita se poplnoma odklopit, ruknita kaki PIR , pa mogoče rata. Mi2 sva taki par, da obožujeva družbo prijateljev in smo veliko feštali (v mejah normale, seveda), sedaj sva se oba malo umaknila od alkohola. Ta vikend greva v Bovec kolesarit in bom na skrivaj s seboj odnesala kakšno pivo. Mogoče se pa zaradi tega sprostiva in pozabiva na vse skupaj in na RATA!!!!!!!!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.