Lenck
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanja1980 Hmmm, jaz mislim, da ni pametno. Ne glede na strupe itd itd, je fajn, da se vnaša čimbolj raznoliko hrano, da je otroški organizem navadi na vse zivo. Jaz sem bila na bioresonančni dieti preden sem izvedela, da sem noseče (nisem jedla bele moke, mleka itd itd, imela krasne lase, nohte, kozo) ko sem pa izvedela, da sem noseča pa sem začela vse jest. Ker sem slišala, da znajo bit otroci mater, ki ne jedo vsega, bolj alergični, bolj občutljivi. (tut poznam par primerovosebno) Sedaj sem v 30t, moji lasje se cepijo, nohti so obup, kjub temu, da sem kao noseča in bi morali biti oh in sploh... SPloh pa v nosečnosti rabiš več proteinov, ki jih s presno hrano malo težje dobiš v takih količinah. Sama sem ze cisto obupana, ker ce ne jem mesa vsak dan za kosilo, sem takooo lačna, da bi lahko vola požrla. Vsaj med nosečnostjo po mojem ni pametno bit preveč pameten...se pač prilagodiš....in ješ po malem vse:) Jaz pa ne jem mesa, pa se moji nohti ne cepijo, čeprav so se sicer dolgo mi, otrok lepo raste, lasje so košati... še dlake mi rastejo kot nore, ne samo lasje Beba pa sploh raste več kot odlično Hočem samo povedat, da nikjer ne piše, da moraš jesti VSE, da bi bilo ok - samo dobiti pač moraš vse potrebne snovi. To dvoje pa se razlikuje. Marsikatera vsejedka ne dobi dovolj vseh potrebnih snovi, in marsikatera, ki se prehranjuje na kak drug način (ne je tega ali onega), lahko vseeno dobi vse. Osebno sicer presnojedstva sicer ne bi priporočila, a to je pač moje osebno mnenje, kot verjetno katera druga meni moje brezmesne prehrane ne bi, verjamem pa tudi, da se oseba, ki se tega loti, precej pozanima in tudi bolj premišljeno prehranjuje. Upam vsaj.