Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaksne so cene privat varstva v MB? 6.5.2005 15:25:55
|
|
|
|
amadeusa
|
Jaz imam hčerko že dve leti v privat varstvu (mb)pri eni gospej in sem zelo zadovoljna z njo plačam pa okroglih 50.000,00 SIT, plenice sem morala kupovat sama pa kremo za ritko. spetembra pa gremo v vrtec.
|
|
|
|
Kaksne so cene privat varstva v MB? 6.5.2005 15:48:02
|
|
|
|
frutka_
|
Če je najvišja cena jaslic okrog 60 tisoč potem je nekako tako tudi v privatnem varstvu. Mislim da od 40-60 tisoč. Odvisno tudi od tega kaj vse počne...npr. ali še kuha in pospravlja poleg otroka! K temu pa je potrebno prišteti še hrano za varuško (če pazi otroka na tvojem domu) oz. pleničke če ga pazi pri sebi doma. Poznam eno zelo v redu gopso, ki pazi otroke v Novi vasi. Za ceno ne vem ampak če te zanima lahko izbrskam št. pa jo vprašaj ali še ima prosto. Običajno ima v varstvu več otrok, kuha sama, za dopust pa zveš vnaprej kdaj ga planira, kam pa dati otroka v primeru da zboli pa ne vem...je pa baje zelo v redu. Poznam dve mamici, ki sta imeli otroke pri njej (vsaka po dva!)in sta bili noro zadovoljni. LP
|
|
|
|
Kaksne so cene privat varstva v MB? 6.5.2005 16:51:34
|
|
|
|
babylove
|
Da ne bom odpirala nove teme: julija bom potrebovala občasno varstvo za 6 mes. :duda: (predvsem zvečer, da bomo lahko ponočevali ;)). Kje naj iščem tovrstno varstvo in koliko stane 1h v Mb?
|
|
|
|
Kaksne so cene privat varstva v MB? 7.5.2005 17:08:55
|
|
|
|
frutka_
|
Babylove, če ne boš našla nobenega po liniji poznanastev se obrni na kakšen študentski servis. Tam imajo ziher kake rezervne varuške. Plačilo varstev/na uro je od 500 do 1000sit! Odvisno kaj varuška počne, kdaj ga čuva, koliko otrok, starost otroka...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?