|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nisem prav nič navdušena celo razočarana!!!!
6.5.2005 12:54:21   
Sulfinija
Pozdravljene v lepem sončnem vremenu.Maloprej sem se vrnila iz prvega uz pred zadnjim IUI postopkom.
V torek,ko sem poklicala in se naročila mi je sestra rekla,da se bom lahko naročila takrat danes za dr.Kovačevo.Bla sem vsa :bravo::bravo::bravo::bravo:.Danes ko oddam knjigico pa vprašam tudi kdaj se lahko naročim in ji je ena rekla nimamo še terminov za dr.Kovačevo in sestra mi je rekla tako boste sedaj hodili na uz pa potem.
Joj kar razočarana sem odšla ven le kdaj bom jaz na vrsti za ta IVF.
No in pol je potekal UZ in me je spravil kar v dobro voljo.Imam polno foliklov in na desni strani ta ciklus napreduje in je že kar velik,tako da sedaj danes začnem papcati klomifen in ponoven uz imam v sredo.Kaj menite ve naj do inseminacije počakam in takrat spet vprašam kdaj se lahko naročim za zdravnico?Mogoče pa bo mi ravno ona delala in se bove kar tam zmenile?Ali menite,da bi blo lahko možno,da sedaj zanosim kajti čudno mi je blo prejšnje dva ciklusa folikel na levi in nič uspeha,kaj bo sedaj,ko ga iamm na desni?
Pričakujeva rs pozitvenrezultat.

Uživajte v lepe sončku in se beremo,pišemo spet zvečer!

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
6.5.2005 13:12:06   
TANTRA
Mojca,
upam, da bodo na desni pravi udarni za :duda::bravo::bravo::bravo:
Naj ti sonček polepša dan ....:)

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.5.2005 13:23:43   
dadica
mojca pozdravček,ne me narobe razumet,ampak mogoče preveč študiraš na prihodnost.Ti se že zdaj sekiraš da nimaš termina za kodričevo in za naslednje postopke.Če pa imaš še en poskus inseminacije!Ne živi za leto dni naprej ,ampak za jutri,Po postopku inseminacije odklopi vse,ne misli da si bila na inseminaciji,poskusi rr spremljat bolj pasivno in pootem boš videla kako bo!
Še enkrat ti povem,ne me narobe razumet,samo pomagati ti želim,da bi čimprej zagledala:roza:
in to ti iz srca tudi privoščim:rozica:

lp dadica::rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 3
6.5.2005 13:37:18   
dadica
MI JE ŽAL DA SEM SPLOH KAJ NAPISALA!Ker če človek dobro namerne kritike ne zna prenest je to njegov problem,Mojca in besede zakaj hodim v postopek zelo bolijo,misliš da mi je fajn,da se dobro počutim,da ne bi bila rajši da zanosim po naravni poti!

Javno sem ti odgovorila zato ker stojim za tem kaj povem !!!

Žal mi je če si narobe razumela,ampak ne morem pomagat!

Neposredna povezava do sporočila: 4
6.5.2005 14:51:12   
Anitka
Dadica jaz mislim, da si prav napisala. Sploh nisi nič kritizirala, ampak navedla le resnična dejstva. Naj te :angel::angel::angel::angel: čuvajo in tudi tebi želim čimprej vsaj eno :duda:

Anitka:pika:

Neposredna povezava do sporočila: 5
6.5.2005 15:13:35   
Lučka*
Pridružujem se mnenju Anitke. Prav lepo je malo pozabit in živeti življene.

Lep vikend

Neposredna povezava do sporočila: 6
7.5.2005 20:08:56   
girly
jah, težka je tale. sej ma dadica kr prov. mojca, probi mislit pozitivno in ne misli toliko za vnaprej in kako bo, če ne bo uspelo. te pa popolnoma razumem, da želiš imeti stvari pod kontrolo, da želiš čimprej svojo :duda:. je pa res, da če te nekdo javno kritizira oz. poda svoje mnenje, potem si zasluži tudi javen odgovor in obratno, če je nekaj zasebno naj ostane zasebno.

moj nasvet glede zdravnice: počakaj do inseminacije, počakaj na njen rezultat (upam, da bosta :roza: :bravo: ) in če slučajno ne bosta :( , potem vprašaj, kdaj se lahko naročiš za zdravnico. je pa res, da bojo kmalu dopusti, tako da glede tega te popolnoma razumem, da se želiš naročiti čimprej, ampak poskušaj svojo neučakanost malo brzdati in daj času čas. ;)

srečno in držim :miska: za tvojo :duda:

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?