Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj smatramo da je menstruacija redna al... 23.3.2009 20:31:57
|
|
|
|
ency
|
Kot jst razumem, je to redna menstruacija, recimo neredna je moja, saj imam ciklus od 30-55dni, in se mi resnicno nikoli ne sanja, kdaj naj bi imela ovulacijo. No kot sem razumela ginekologinjo, naj bi do ovulacije prislo cca 14dni pred predvideno , tako da pri rednih ciklusih si lahko to brez problema izracunas. Naj me kdo popravi, ce se motim.
|
|
|
|
RE: kdaj smatramo da je menstruacija redna al... 23.3.2009 20:35:27
|
|
|
|
kajajaka
|
Jaz imam M na 25-45 dni in je G rekla, da je to normalno (sploh glede na to, da mi nagaja ščitnica). Zanosila sem po 4 mesecih poskusov. Sva pa vsak ali vsaj vsak drugi dan- ne glede na ovulacijo... SREČNO!
|
|
|
|
RE: kdaj smatramo da je menstruacija redna al... 23.3.2009 20:42:40
|
|
|
|
pikapolonica8
|
ENCY ,H vala za odgovor,imam pa še eno prošnjo ali mi lahko izračunaš kdaj sem imela ovulacijo,glede na to da je zadnja bila od25.2.-28.2
|
|
|
|
RE: kdaj smatramo da je menstruacija redna al... 23.3.2009 20:50:35
|
|
|
|
ency
|
Hm ce racunas da mas ciklus dolg cca 35dni, pol si mela ovulacijo (priblizno) okoli 14-20 marca. Drugace pa je na tej strani tudi koledar ovulacije, pa si tam lahko zracunas. Upam, da ti ne bo potrebno drugi mesec racunat, ampak da bos prej zagledala srecno
|
|
|
|
RE: kdaj smatramo da je menstruacija redna al... 23.3.2009 22:12:25
|
|
|
|
golobica82
|
Ja meni je tudi bilo razloženo, da je ovulacija 14 dni pred menstruacijo, tako da pri nas, ki imamo menstr. od 33 pa do 55 dni je zeloooo težko vedeti. Sem pa se ennkrat pogovarjala z G o znakih O, pa sem omenila, da meni se ko imam O bolj sexa in je vse bolj navlaženo, pa je rekla, da je to tud eden od znakov.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?