Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: sitnarjenje med hranjenjem 23.3.2009 20:32:02
|
|
|
|
Virtualna
|
Moja Leyla, ki je stara 6 mesecev...se podobno vede....sicer ni sitna pri vsaki jedaci...recimo, pri flaski je cisto mirna in jo lepo sprejme...ko pa zagleda zlicko, da gre k njenim ustom....se tudi ta zacne obracati levo, desno....brca z nogicami...in zapre usta tako cvrsto, da mi tudi na silo ne uspe dati kako zlico....ma jaz sem ze skoraj obupala s to GH.... Midve se tudi hranive na vsake tri ure...no danes, sem jo pa pustila malo dlje "lacno"....s tem namenom....ker sem mislila, da ce bo fejst lacna, da bo pa le zlicko lepo sprejela in tudi GH jedla....pa sem se zmotila... ....no, tokrat se ni samo obracala, je tudi jokat zacela...mi ni nic drugega preostalo...kot, da ji ponovno pripravim flasko z aptamilom....
|
|
RE: sitnarjenje med hranjenjem 23.3.2009 20:55:00
|
|
|
|
kajajaka
|
Naša pri 8,5 meseca stalno sitnari, če noče jesti. Pri mesu in kruhu ni problema, pri kašicah... pa jamra in se brani, da je kaj...
|
|
|
|
RE: sitnarjenje med hranjenjem 24.3.2009 9:19:16
|
|
|
|
mkbk
|
ja, samo naš pa zraven ko sitnari in se meče pa divje odpira usta, kot da bi rad žličko
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.