Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj od tega k bratcu Tian-u? 13.4.2009 14:55:26
|
|
|
|
mateyka
|
meni je všeč Svit. je nekaj posebnega in ima lep pomen. za punčko bi dala pa Stella (Zvezda). ker - a ne pomeni Vita (najbližja slovenska verzija bi bila v tem primeru Živa) po italijansko tudi življenje? kako je pa črkovanje v tem primeru, enako?
|
|
|
|
RE: Kaj od tega k bratcu Tian-u? 13.4.2009 20:15:19
|
|
|
|
slovenka
|
JAz sem za Vito, Tomaž mi je tudi fajn.
|
|
RE: Kaj od tega k bratcu Tian-u? 13.4.2009 20:15:51
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Svit in Vita. Tomaž je namreč čisto iz drugega vica, Tiana je pa skupaj s Tianom čisto tu mač. To je pa hecen izraz. za zapomniti
|
|
RE: Kaj od tega k bratcu Tian-u? 13.4.2009 20:16:13
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: moci in zakaj morajo imena bratov in sester pasat skupaj. Meni se zdi fajn, da nekako gredo skupaj - da nista Tai in Janez - ali kako se ti to zdi? Meni kot da starša ne vesta, a bi nosila japonsko ali slovensko narodno nošo
|
|
RE: Kaj od tega k bratcu Tian-u? 13.4.2009 20:16:24
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Meni je od naštetih imen še najbolj všeč Tomaž. Ne vem pa čisto zakaj bi morali imeni pasati skupaj. Najbolje da imamo kot v proizvodnji: Din, Dan, Don,... Ali pa Tian, ian 2, Tian 3, da bodo vsi vedeli, da prihajajo iz iste družine Ne vem no. Vsak je svoj posamenik in mislim, da ni nobene potrebe po tem, da bi se imena ujemala. Midve z mojo sestro stva Tina in Nina in se meni zdi to ful butasto. No ampak, tako so se pač odločili, jaz pa se sigurno ne bo. kakor komu pač paše Samo to pa je res ful podobno, nisem imela tega v mislih - Din, Dan, Don - to v bistvu ne paše skupaj - ampak bolj stil imena - mi imamo Sofijo, pa bi drugo imeli recimo Vito. Kaj če bi imeli Borisa in Mohameda... Meni se zdi, da z imeni kar dosti sporočamo o sebi, od kod smo...
< Sporočilo je popravil slovenka -- 13.4.2009 20:18:30 >
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?