Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Čez tri leta brezplačni vrtci? 23.3.2009 9:48:19
|
|
|
|
Kontrakarambolšrauf
|
In potem svizec zavije čokolado . Spet finta da naj otroke delamo, da bodo pa sedaj vrtci kar brezplačni.....phe.....nič ne verjem več!
|
|
RE: Čez tri leta brezplačni vrtci? 23.3.2009 9:52:16
|
|
|
|
Šaki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kontrakarambolšrauf In potem svizec zavije čokolado . Spet finta da naj otroke delamo, da bodo pa sedaj vrtci kar brezplačni.....phe.....nič ne verjem več! enako..jz tud ne verjamem več....
|
|
RE: Čez tri leta brezplačni vrtci? 23.3.2009 10:04:05
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl IZVIRNO SPOROČILO: Kontrakarambolšrauf In potem svizec zavije čokolado . Spet finta da naj otroke delamo, da bodo pa sedaj vrtci kar brezplačni.....phe.....nič ne verjem več! enako..jz tud ne verjamem več.... Se tudi jaz podpišem pod tole... Na koncu pa itak tudi prostora ne dobiš. Naj naredijo kakšen vrtec več, da bo vsaj prostih mest dovolj, ne pa da na veliko zidajo stanovanja in ne vem še kaj...
|
|
RE: Čez tri leta brezplačni vrtci? 23.3.2009 10:18:14
|
|
|
|
emaa
|
Rajši vidim, da naredijo več vrtcev kot zastonj vrtce, izvisi pa spet toliko ljudi, ki pa potem plačujejo varstvo po takih cenah, da glava peče. In to je pravično, ne. Sem proti taki rešitvi, naj najprej poskrbijo, da bodo mesta z vse otroke, ki vrtec rabijo, kadarkoli v letu, saj se otroci ne rojevajo samo jeseni.
|
|
|
|
RE: Čez tri leta brezplačni vrtci? 23.3.2009 10:30:19
|
|
|
|
*pepelka*
|
bo zastonj vrtec, če pa že sedaj ni prostora za vse, ki bi želeli dati otročke v vrtec. Raje naj naredijo vrtce tudi v karjih, kjer je premalo prostora, kot pa da govorijo o tem kako bo vse zastonj. Še ogromno otrok je, ki niso dobili svojega mesta v vrtcu, pa čeprav bi starši z veseljem plačali, le da bi bil malček v varnih rokah
|
|
|
|
RE: Čez tri leta brezplačni vrtci? 23.3.2009 10:38:46
|
|
|
|
Isabellabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: *pepelka* Še ogromno otrok je, ki niso dobili svojega mesta v vrtcu, pa čeprav bi starši z veseljem plačali, le da bi bil malček v varnih rokah Točno tako!Presneto ,jaz mislim ,da bi bilo bolje ,če bi denar porabili za izgradnjo novih vrtcev ,ne pa kakšnih stadionov in čemu podobnem...tuki men sploh ni logike....,kam naj damo otroke in hodimo še v službe...privat varstvo je pa zasoljeno ko ,se ti včasih sploh ne splača več it v službo,če moraš za privat vrtec dat 650 e zaslužiš jih pa 750...ma brez veze...
|
|
|
|
RE: Čez tri leta brezplačni vrtci? 23.3.2009 15:37:02
|
|
|
|
Tisana
|
Jaz sem sicer "ta leva", samo tale Lukšičeva pa meji na utopične komunistične ideje
|
|
RE: Čez tri leta brezplačni vrtci? 24.3.2009 15:36:15
|
|
|
|
zabica26
|
Kakšen zastonj vrtec? Vrtce financira občina, občina pa en lep šop ojrotov dobi od naših dohodnin...eni skoz dajemo več, drugi manj... Bo pa kje manj denarja, če pride do uresničitve...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Pliz help?tojeto1Katero ime vam je najbolj všeč?Tit (
28%)
Taj (
72%)
Število vseh glasov: 452Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!