|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJKE
6.5.2005 10:15:37   
Dari

A ste danes vse nekam lene, ali vas je potegnilo ven na sončka? :bravo:
Jaz sem še v službi - ampak petki so mi všeč, imam samo dve uri pouka, pa govorilno uro, tako da sem malo čez enajsto že doma :bravo:
Včeraj sem spet malo zapravljala :ups:, zase in za :duda:. Do zdaj imam za :duda: 3 hlačke z naramnicami - pajacke, 4 bodije kratek rokav in 3 bodije dolg rokav, ter eno jopčko za čez. In niti sanja se mi ne a je to dovolj ali premalo in kaj naj še kupim. Vse to imam številke 56 in 62. Koliko rabim kapic, nogavičk... Sploh ne vem, ali moram še kaj dost nabavit???? Koliko mislite ve pripravit???
A, pa kupila sem rabljen avtosedež, Romer baby save, fulll cortiš, take lepe živahne barve 9nebesa.

LP :metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JULIJKE
6.5.2005 10:42:55   
rouzi
ja Dari, zgleda da so vse julije nekam pobezljale. jaz sem tudi v službi, pa se mi ne da nič delat, pa sem šla mal pozdravit vas.

superca da si že nabavljala. jaz nisem cunjic še nič, grem drug teden sigurno. kupovala bom pa po nasvetu mat.šole. je res že čas! pa prijateljica mi je rekla da mi bo dala še ene cotke (zlata je), tako da bom imela čez en teden že garderobico!!! pa previjalno mizo bom šla kupit, tisto s predalnikom.

drugače sem ok, sicer se ponoči komaj odvlečem do wc-ja, tako me vse boli, čez dan je malo bolje, samo ne smem se zasedet.
:duda: je tak barabinček, prejle me je zabasov tja med rebra, da mi je kar sapo vzelo!!

vesela sem, da je lepše vreme, pa bom šla lahko malo na sprehod.

pozdravček

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JULIJKE
6.5.2005 10:56:06   
mateja 26
Oj!

Glede na to,da bomo rodile juljija,ko bo že zelo vroče,potrebuješ bolj kratke bodije,kakšne tanke žabice,kapice(mogoče2-56,ostale 62),par nogavičk,tanke jopice(2).Moja tamamla se je rodila 29.maja lansko leto in sem jo sprva oblačila tako kot so povedali v šoli za starše. 1tera majica,1 mako majica,žabice ,copatki,...Pa je bilo čisto preveč,saj jih je ravno tako vroče kot nam.To sem prakticirala kake 14 dni,dokler me ni patronažna opozorila.Potem sem jo dala samo v 1 mako majčko in tanke žabice(za ven pa še kapico,copatke in lahko dekico za pokrit-junij)Julij in avgust(odvisno od vremena)pa že bodi kratek rokav in tanke žabice(če je bilo ful vroče,brez)in tetra plenička za pokrit.

Je bolje,če ne kupuješ ful oblekic56,saj zelo hitro prerastejo.Jaz sem imela te št.pribljižno 2-3 tedne.

Upam,da sem kaj pomagala.

Pa lep sončen dan še naprej
Mateja

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JULIJKE
6.5.2005 11:12:06   
malika
Joj te oblekce, jaz sem tudi čisto zmedena. Ravno malo prej sem gledala, kaj mi je ostalo od prvega in tako imam bodijev dovolj, navadnih žabic tudi, toplih pliš pajackov tudi; tako da bo najverjetneje potrebno nabavit samo še kaj tanjšega in tako malo lepšega za cart.

je kje katera videla kakšne lepe bombažne dekice? Sicer so mi všeč tudi tiste pletene iz Mothercare.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JULIJKE
6.5.2005 11:27:53   
mateja 26
Oj malika.

A si pogledala v interšpar-ju?Tam imajo kar nekaj dekic.Mislim,da bi se kaj našlo.

Lp,Mateja

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   JULIJKE
6.5.2005 11:32:31   
julija*
Pozdravljene julijke!

Tudi jaz se oglašam iz službe, komaj čakam, da sem konec. Počutim se ok, razen tega, da mi ful otekajo noge v službi.

Tudi mi smo že nabavli nekaj oblačilc. Moram povedat, da mi ni čist jasno, kaj točno bom rabila. Eni pravijo 2 dolga rokava, drugi kratke. Prosim, če mi lahko katera razloži kaj je to mako majčka in kaj tetra majčka.

Uživajte v brcikah vaših malčkov.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   JULIJKE
6.5.2005 12:07:54   
Zala01
Sončen pozdravček!
Da se še jst malo oglasim,sej vas redno berem,pa ponavadi nimam časa kaj pametenega napisat...sej vem,sami izgovori:ups:
Jaz sem bila včeraj v materinski šoli v lj,pa so nam malo povedali,kaj je treba nabavit za poletje.Je skoz povdarjala,da čim bolj tanko,pa da ne številke 52 in 56,ker je veliko novorojenčkom to že takoj premajhno.Ja,kaj čmo,jst sem že prej nabavila par tako malih bodijev,pa upam da jih bo imel vsaj enkrat:(
Tako da sem se lotila že prat te cunjce,pa nekaj sem jih tudi že zlikala.Aja pa je opozorila,da brez mehčalcev in belil!!!
Ta malega že kar fejst čutim,včasih me prebrca ko s....,ma bomo že preživeli,Kako je kaj z vašimi kilogramčki,meni kar še rastejo, jih mam že +10:zmeden2: Pa se mi zdi,da spet ne jem toliko...
No uživajte še naprej,lp janja :nosecka:

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   JULIJKE
6.5.2005 12:54:40   
petraCBU
Jaz sploh še nisem kupovala oblekic :ups: , razen dveh bodijev, ker so bili glih v akciji v H&M. čez 2 tedna nameravam v Avstrijo, pa tam kaj pridobiti, nekaj so mi kolegice obljubile, sicer bom pa kar po LJ še malo pogledala. Saj res ni problem v izbiri in cenah, ključno je res vprašanje: koliko, kaj in kakšno velikost kupiti!Upam le, da bo vse pravočasno na kupu in da pikca ne bosta sama sebe prehitela (saj razen dveh bodijev in šestih podarjenih slinčkov res nimam zanju še čisto nič :ups: )Kje so pa še posteljice, lupince, previjalne zadeve... joj ej... :zmeden2: :ups: :zmeden2:

Kg +10, trebuh mi pa ne raste več toliko v širino, ampak nekako v višino :zmeden2: , ker je :modri: pod rebra naštiman in tam svoje izbokline dela :)-

Aja, pa kuhinjo imam fertik :bravo: (že makarone in posodo selimo v omare :) ), dnevna in vrt bosta pa tudi v nekaj dneh :bravo::bravo:

Velik sončka za vse!
P.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   JULIJKE
6.5.2005 13:06:55   
Anonimen
Danes mi pa gre ura tako hitro.
Ašeraj sem dobilaod svakinje eno škatlo stvari in sem danes že lepo vse oprala. Svoje bom čez nekaj dni, ko bom tisto zlikala. Ko pomislim, da dobim še od seste njene stvari se že počasi sprašujem kam bom sploh vse to dala. Res sploh ne ven. En tako mali človek pa toliko stvari, ko bi vsaj jaz imela toliko različnih in lepih oblek za sebe.
Jaz sem malo shujšala je rekel g. in tako imam sedaj +7 kg.Počutim se resnično iz dneva v dan bolje. Ampak ko pomislim da čez 2 tedna prekrivamo streho mi je kar groza. Trajalo bo 3-4 dni in sn dan sem si že vzela prost tako da grem še malo po nakupih. Tiste malenkosti, ki mi še manjkajo za lumpija.

Sedaj pagrem hitro pospravit spalnico, da me nebo dragi presenetil in slučajno prišel prej domov- ker je petek.
Želim vam lep vikend, če se slučajno kam odpravljate.:bravo:9nebesa

(odgovor članu Dari)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   JULIJKE
6.5.2005 14:01:29   
valentina.

Ojla,
ma kakšne so te žabice? Samo od pasu dol? Jaz imam samo nekaj pajackov (večinoma kratek rokav in kratke hlačnice) in majčke s trakci (mako) z dolgimi rokavi št. 62. Bogi moj otroček s tako raztreseno mamico, ki nima pojma! :ups: Ja, tudi mene najbolj bega kakšno velikost :zmeden:. Pol bo pa panika zadnji moment!

Lep vikend vsem! valentina

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   JULIJKE
6.5.2005 14:18:07   
pravljica
jah, pravkar se ubadam s št cunjic, ki jih naročam pri neckermanu...ne vem, a naj vzamem 62 al raje 68...dolge hlačke in majčko :zmeden:...rada bi, da mu bo že na začetku prav, čez prve 3 mesece (ker so tanke stvari)
nekaj ful malih stvari (od 42 (!) do 56 sem dobila od kolegice - ne vem zakaj je nabavljala tako majhne...kaj bom imela za iz bolnice pa še vedno ne vem...a naj bo plišasto, ali je lahko brez stopal z nogavičkami, zgoraj samo bodi ali kratki rokavi...po moje do konca ne bom vedela...kapice pa tudi iščem kakšne frajerske, ne glih tiste navadne, bele

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   JULIJKE
6.5.2005 15:00:43   
Romcka
halo...Janja77, jaz sem bila tudi vceraj v materinski soli v LJ..mogoce pa sva kje blizu sedele:)
meni tudi tole z oblekicami ni nic jasno...do nedavnega nisem vedla kaj za vraga so tetra plenicke:)
mah cunjic mam se kr veliko, ker me vsake toliko v HM potegne in malo premaga zelja po tako cortis hlackah ali bodijih...sem pa kr veliko podedovala od moje sestrice - tak da tja do 18 leta ne bom rabla bejbiju nic kupovat:)
Pravljica..jaz sem kupla par noro lustnih kapic v Toys'r'us v Grazu...totalno simpaticne in kao za vlke..pa take slincke imajo tam, ko zgledajo ko rutka okoli vratu....za pojest cortis....
pupe uzivajte in se tipkamo ...
Danes je moj zadnji dan v sluzbici in uzivam 100 na uro..predlala sem vse posle in samo uzivam in bluzim in zur..
R

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   JULIJKE
6.5.2005 19:36:12   
Zvezdica
Ojla,
sem rodila Julija pa vam morda lahko kaj pomagam s tem seznamom:) Dejstvo je da ne rabite preveč, sem imela full preveč stvari tko da te v omari čakajo na novo štručko...nekoč. Tako upam, da sem vam kaj pomagala, tukaj prilagam seznam, če pa katera želi dam pa še na privat.
KAJ POTREBUJEMO ZA DOJENCKA? –SOLA ZA STARSE

• Kupovati začnemo oblačila št 2 ali 62 – največ 10 tetra majčk (mako mi ne rabimo, ker bo vroče)
• 30 tetra plenic – za široko povijanje
• 10 povijalnih plenic
• 5 žabic ali pajackov št.62 –bombaž, platno (ker bo vroče)
• 1 kapica za po kopanju, drugače pa poleti klobučke
• 1-2 kompleta
• 1 otroška odejica (jast jih imam več, ker le pobruha ne diši najlepše:))
• 2 copatki
• slincki

Vse ostalo kupujemo po potrebi!

Za odhod iz porodnišnice:
• 4 tetra plenice
• 1 plenička za enkratno uporabo
• 1 povijalna plenica
• 1 bombažne žabice
• 2 bombažni majčki
• 1 bombažno kapico
• 1 komplet
• 1 otroško odejico
• 1 copatke

Za kopanje:
• 2 umivalnika-plastična, eden večji, drug manjši
• kopalna kad, najboljše
• milo trdo
• mandljevo ali olivno olje
• hladilno mazilo
• steklenička 70% alkohola-za primer vnetega popka
• steklenička fiziološke raztopine-za popek, nos
• sterilni zloženci iz gaze-za popek
• umivalne vrečke-sanolabor, tosama
• otroške škarje
• glavnik, krtačka
• vata
• toplomer za telesno temperaturo
• termometer za vodo pri kopanju
• bepanthen mazilo-za ritko in bradavice
• robčki za previjanje-ne alkohol, ne olje-ko greš kam, za doma je najboljša voda
• kremica za sonce-nujno-že od začetka

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   JULIJKE
6.5.2005 20:05:32   
Pia73
Pozdravljene!

Jaz pa še vedno zagovarjam tezo, da je treba imeti doma tudi oblačila štev. 56. Moj prvi fant je imel 50 cm in 3.820 kg pa je kar nekaj časa nosil štev. 56. Meni so pa tako čudni otročki v full prevelikih cunjah. :zmeden2: Sicer pa naši :duda: ne bodo nosili kratkih rokav po mojem vsaj. Otrok namreč v vozičku leži, pa v senci je in naj bi imel en rokav več kot mi, torej, če bomo me imele kratke rokave bo otrok imel ene dolge.

pravljica; pazi, ker ima Neckerman res velike številke!

Jaz imam par novih bodijev s kratkimi in par z dolgimi rokavi ter eno jopico. Sicer pa nisem še nič kupovala. Kupiti imam namen nov vioziček in lupinico, ki jo bomo sicer morda dobili. Kupovala bom po 10.06., ko ostanem doma in kar je najpomembneje, ko dobimo regres. Sicer pa večinoma itak imam od prvega sina, pa sedaj bo spet fantek.

Na materinsko šolo pa ne bova šla, sva bila pred 5. leti.

Sicer pa sem kar v redu, le naš 4,5 letnik je bil spet bolan. Bo že,...

Imejte se julijke!

LP :nosecka: Pia73 in :duda: 29t

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   JULIJKE
6.5.2005 22:27:06   
Zvezdica
Ojla,
veš Pia sem ravno to hotla dodat prej (o št. 56) ker je prav da ima prav velike cunjice na sebi, ne pa full prevelike:)
Naš fant je bil dolg 54 cm pa je res dolgo nosil št. 56.

pa pa od naju

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   JULIJKE
7.5.2005 23:02:39   
malika
Točno tako; moj je tudi ful dolgo nosil št. 56. Rodil se je s 51 cm, potem sicer hitro rasel, ampak št. 56 je nosil vsaj do 3 meseca. In zdaj tudi kupujem od št. 56 dalje.

(odgovor članu Dari)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?