Pia73
|
Moj je imel točno dva tedna nazaj zelo visoko vročino, peljala sem ga k zdravniku in diagnoza: po vsej verjetnosti škrlatinka; imel je malinast jezik, otečene bezgavke, potem ga je bolel trebuh in zvečer je celo enkrat bruhal. Bil je zelo bogi. Ampak naslednji dan pa mu ni bilo popolnoma nič. Meni se je zdelo, da ima malo posipa, možu pa, da ne,... Tako, da ne vem, če je sploh imel škrlatinko, ker je baje lahko tudi škrlatinka z skoraj neopaznim posipom. Dobil pa je Ospen, ki ga je jemal 10 dni. Ni kašljala, smrkal in je bil doma 12 dni. V torek je šel v vrtec in v sredo spet zakuhal. Spet angina, ker je bris grla pokazal, da je stretokop (nisem prav napisala, ker ne znam) A pozitiven. In je dobil antibiotik Zitrocin, ki se jemlje tako kot Sumamed samo tri dni. Danes sva imela kontrolo in mu je zdravnica vzela 2 brisa, da bodo videli, če je sedaj pozdravljen,.... Drugi bris je zato, da bodo opazovali, če se bakterije razvijajo in če se bodo potem bodo gor nakapljali različne antibiotike, da bodo videli kateri pomagajo,... V ponedeljek zvemo za rezultat,.... Tako je to, verjetno, seveda pa ni sigurno, ni bil pravilno zdravljen. Mu pa že včeraj in danes vidno nič ne manjka. To je potrdila tudi zdravica, videti je vse b.p. in lahko gre ven.
|