|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   če ne poje vse...?
22.3.2009 21:23:15   
N.SI
Ojla,
mene pa zanima ali ste hrano, ki jo vaši malčki niso pojedli (npr. kašice, zelenjavo ipd.) shranjevali (in kako - v plastičnih posodicah?) ali ste jo pojedli in mu vsakič na novo pripravljali???
Včasih mu kaj ne paše ob uri, ko mu ponudim, nato pa čez kake par uric zopet probam in je... Zato sprašujem...

Hvala ;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: če ne poje vse...?
22.3.2009 21:33:56   
Naja31
Če ni pojedel,sem jaz pojedla ali pa stran vrgla. Nisem nikoli ponujala kasneje.

(odgovor članu N.SI)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.3.2009 21:34:33   
frutka_
Jaz hrano pustim zunaj v krožniku in pokrijem. Občasno tudi kaj zamrznem (juhe). Od plastike uporabljam Tupperware posode.

(odgovor članu N.SI)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.3.2009 22:47:40   
Anonimen
Naša user posted image zelo rada je,tako, da hrane ne mečemo stran. Tudi prej, ko sem kuhala posebej zanjo, je pa pojedla mamica (če je blo skuhano preveč), ki je ravno tako ješč.user posted image  

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
22.3.2009 22:48:45   
Najaa
Največkrat sem dala sveže, ker naša bejba je ponavad kar vse pojedla. user posted image  Če ne pa sem pojedla jaz, kasneje pa sem ji kaj drugega ponudila.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.3.2009 22:49:30   
TinaV*
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Če ni pojedel,sem jaz pojedla ali pa stran vrgla. Nisem nikoli ponujala kasneje.

se podpisem

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.3.2009 22:49:37   
Marogica

Enako, samo, da sama tudi nisem jedla.user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.3.2009 22:56:29   
angel_rebelde
Nisem ponujala kasneje, niti pojedla, kr sem bolj izbirčne sorte - orng izbirčna. Stran sem vrgla.

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.3.2009 7:41:02   
amaya
če res ni pojedel nič nič od tistega ka r sem mu dala in je bil razlog, da pač ni bil takrat lačen-sem spravila in mu kasneje ponudila, če pa sem videla, da mu to pač ne gre za jest, sem sama pojedla in mu kasneje kaj drugega ponudila...

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.3.2009 11:23:03   
josephine27
pri nas redko kaj ostane ( ponavadi še krožnik postrgamouser posted image ).ene 3x vsega skupaj se je zgodilo da ni jedel kosila in sem to potem za par uric v hladilnik pospravila ker mi je bilo težko celo porcijo stran vreč. če ostane žlička al dve pa ponavadi kar sama pojem.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.3.2009 11:28:38   
kajajaka

se podpišem

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.3.2009 12:09:07   
nia5
Kašice (Hipp, Frutek...) shranim v hladilnik, doma narejeno pa vržem stran.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.3.2009 12:23:12   
livia
Jaz vedno skuham za 2x. En obrok poje ta dan, drugega naslednji dan. Shranim v lonček od Aventa za shranjevanje mleka in dam v hladilnik.
Če pa obroka ne poje, ponavadi shranim, pogrejem v MV in spet ponudim čez nekaj časa. Govorim za zelenjavne mineštrice in juhe.
Sadje nikoli ne shranjujem.

(odgovor članu N.SI)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.3.2009 22:24:49   
N.SI
hvala vsem user posted image

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?