|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PP Pramette- primeren za makedam ali ne?
6.5.2005 9:28:54   
Sugy
Spodaj sem prebrala, da je Pramette primeren samo za na dober pločnik. Sama mislim kupiti ta voziček in so mi v Baby centru rekli, da se gre z njim kamot tudi na makedamsko pot, samo ne da ga voziš samo tam.

Tiste, ki ga imate, povejte, kaj je zdaj res?
Neposredna povezava do sporočila: 1
6.5.2005 9:33:17   
Mina1
Ja jaz menim, da za makedam, hribe in doline so primerni oz. zlasti primerni LE vozički z zračnico kot npr. Maxi Taxi speedy, Quinnyi ipd.

Iz prve roke preizkušeno, tako da....8)

Je pa res, da nasploh vozički zdržijo marsikaj.

Je pa tudi tako, da vsak svoje zagovarja;)

pa-pa Mina1

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.5.2005 9:39:53   
TINKI
Mi imamo CHICCO TECH WD in PP Pliko. Ampak PP res ni za makadam, ker ima premajhna kolesa. PP je res bolj za po pločnikih. Če grem na sprehod po makadamu ali po kakšnih bolj nelepih poteh vzamem CHICCOTA z velikimi kolesi.
LP :sloncek:

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.5.2005 9:49:27   
piščanc
v bistvu je treba po makadamu bolj rinit, otroček se pa isto trese, mala ali velika kolesa, tko da je vseeno

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.5.2005 9:56:12   
julija*
Če boš večino vozila po makedamu, je bolje, da izbereš drug voziček. Drugače gre pa tudi po makedamu (prva kolesa fiksiraš) - ni panike. Mi ga imamo, ker nam je všeč, pa zložen ravno prav velik za naš avto.

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.5.2005 10:45:18   
Anonimen
Potrjujem,da samo za pločnik (pri nas v parku je lep makedam in še gre, kaj več pa ne, že slab asfalt je problem)! Mi bomo kupili še enga terenca. Drugače nam pa Pramette super služi!

Bojana

(odgovor članu Sugy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
6.5.2005 11:02:19   
Sugy
no sej jest bi ga uporabljala bolj za pločnik, včasih pa tudi za lepši makedam..
zdej ste me pa res v dilemo spravle :zmeden:, še dobro, da imam še dosti časa za razmislek ;)

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.5.2005 11:21:54   
Blink1
Hja...jaz sem kupila Plikota P3 in ga imam samo za v mesto:zmeden: Za naše hribe in makadam pa uporabljam tistega "prvega" z veliiikimi kolesi z zračnicami. Ker ta mala kolesa so hudič za makadam.:zmeden:

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.5.2005 16:14:37   
Blink1
No, naj se popravim

Pravkar prispela s sprehoda po makadamu. Sej gre, samo sprednja kolesa je treba fiksirat, pa ni problema.

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.5.2005 16:46:40   
N&N&D
Mi ga imamo tako za po alsfaltu kot po makedamu. Res da ni idealen za makedam ampak je pa čisto vozen, samo fiksirati je potrebno prva kolesa. Do sedaj ni bilo problemov, Denis je vedno spal tudi po makadamu. Tudi mi smo ga kupili ker je se lepo zloži - imamo bolj majhen avto :).

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.5.2005 20:00:37   
taca
Tud mi ga mamo in ga vozimo tudi po makadamu. Sicer res ni za ful velke lukne in kugle, gre pa normalno po makadamu, samo prva kolesa fiksiraš. Ko pa ga obvladaš, pa tud to ni potrebno.

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?