Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nadvišanje ležišča pri dojenčku 22.3.2009 17:28:07
|
|
|
|
Hope2
|
zakaj bi pa to kupovala . drugače pa v BC sem enkrat videla
|
|
|
|
RE: nadvišanje ležišča pri dojenčku 22.3.2009 18:01:11
|
|
|
|
lara light
|
Brisačko pod jogi in je!
|
|
RE: nadvišanje ležišča pri dojenčku 22.3.2009 18:35:47
|
|
|
|
Najaa
|
Ali pa 2-3 cm knjigo.
|
|
|
|
RE: nadvišanje ležišča pri dojenčku 22.3.2009 18:48:12
|
|
|
|
Dashenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec a mi lahko kdo pomaga in pove, kje se kupi trikotna penasta blazina, da se nadviša vzglavje otročkove posteljice? HVALA v naprej. Nadviša ?!? A si mogoče mislila dvigne?
|
|
|
|
RE: nadvišanje ležišča pri dojenčku 23.3.2009 15:56:11
|
|
|
|
tasyo
|
Mi smo morali imet dvignjeno vzglavje zaradi refluksa. To smo rešili tako, da smo na eni strani posteljice namontirali koleščke, na drugi pa ne. Sicer pa- tako kot so že punce pisale, knjiga po jogi ali pa brisača, ni treba kupovat. Če pa seveda želiš, pa jih imajo v BC.
|
|
|
|
RE: nadvišanje ležišča pri dojenčku 25.3.2009 8:43:19
|
|
|
|
*bubi*
|
Meni pa se zdi ta blazina super. Kupila sem jo v BC. http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173659 če lahko malo počakaš, bo morda spet kmalu znižana v klubu. Lahko jo dam tudi na veliko posteljo, da ima dvignjeno vzglavje. Ko se je igrala na tleh ali sedežni (ko se še ni vrtela), sem ji prav tako s tem rahlo privzdignila vzglavje, da ni polivala. Za zibko je prevelika, tam sem res brisačo podložila. 3-letnik pa še zdaj uporablja enako namesto pojštra.
|
|
RE: nadvišanje ležišča pri dojenčku 13.10.2009 6:52:22
|
|
|
|
M1987
|
Pa ima ta blazina 30 stopinjski dvig? Drugače je še ta varjanta http://www.minisvet.si/kocke-dvig-vzglavja-p-1026.php. Jaz če sem kaj dala pod jogi je tok čudno prišlo in zdravnica mi je svetovala da je bolje dvig nogic posteljice. Lp
|
|
|
|
RE: nadvišanje ležišča pri dojenčku 14.10.2009 14:47:04
|
|
|
|
MATEJKA_
|
nisem kupovala, je bilo predrago za moje pojme za kos pene. mi je patronažna kar svetovala, da naj dam kako veliko kopalno brisačo pod jogi pri vzglavju in to je bilo to. ona je pol še preverila naklon in tako je tudi ostalo nekaj mesecev...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki FOTO: Čudež poroda ujet na fotografijiVeliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.