|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kateri ušesni termometer izbrati?
21.3.2009 10:40:59   
cukr07
V Mercatorju imajo trenutno v akciji ušesni termometer Braun Termoscan.
Zanima me, če ga ima katera od vas, kako ste z njim zadovoljne in ali je primeren za uporabo že takoj od rojstva naprej?

Dobrodošlo je tudi priporočilo za katerikoli drug ušesni termometer.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kateri ušesni termometer izbrati?
21.3.2009 11:09:26   
nynna
Mi sicer nimamo braunovega, ampak enga druzga ampak jest ga ne znam uporabljat. Kar ji zmerim v ritki mi varera tud okol 2 stopinje, se ne morem zanest nanjega, bi ga pa prav rada znala uporabljat.

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.3.2009 11:59:29   
kepica
Mi ga imamo in smo z njim zadovoljni ampak baje kaže 0,5 stopinje preveč. To nam je povedal pediater, sem pa opazila, da ga kar uporabljajo. Ima ga naš pediater pa v porodnišnici so nam tudi z njim merili temperaturo.
Bi pa jaz naslednjič, ko bom spet kupovala termometer, kupila tistega, ki deluje na daljavo. Pride prav pri majhnih otrocih, da mu lahko tudi v spanju izmeriš temperaturo. Se mi zdi bolj praktičen, pa ne moreš narobe zmerit, kar se pri Termoscanu lahko zgodi, če ga narobe vstaviš v uho.

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.3.2009 12:17:24   
*Mojca*
Jaz sem prejšnji teden kupila Termoscan pa se mi zdi ok. Prej sem imela en cheap shit iz spara in je vsakič kazal drugače, pa sem ga kr vrgla stran. Recimo najprej je kazal 36,8 čez 3 minutke pa 38.2 user posted image
Za enkrat teroscan deluje uredu user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.3.2009 20:02:32   
ZmajTolovaj
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

V Mercatorju imajo trenutno v akciji ušesni termometer Braun Termoscan.

Koliko pa stane?

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.3.2009 20:57:49   
zmajaz
Mi imamo Braunov Thermoscan že dobro leto in smo zelo zadovoljni z njim - do zdaj se je izkazal kot zelo zanesljiv - je pa res, da je temp. v ušesu običajno višja kot pod pazduho in pri merjenju v ušesu velja, da je temp. povišana šele, če je nad 37,5. Ko sem kupovala termometer in sem se odločala, katerega bi, sem pa tudi prebrala vse živo - od forumov, do neodvisnih primerjalnih raziskav (večinoma tujih) itd. in sem prišla do zaključka, da naj bi ta termometer bil med najboljšimi.

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.3.2009 9:00:08   
cukr07
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

Koliko pa stane?

Par centov manj kot 40€.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.3.2009 18:19:38   
*Mojca*
V Sanolaborju 56e user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.3.2009 18:52:33   
cukr07
hHala punce za vse nasvete. user posted image
Sem se odločila in šla danes kupit ta termometer. Upam, da bom z njim zadovoljna.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.3.2009 8:15:07   
pigor
Kak mesec nazaj je bil v leclercu za 26€ ;)

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.