Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: koliko ultrazvokov? 23.3.2009 13:46:50
|
|
|
|
Anonimen
|
V sem imela 10 pregledov, od tega imam vpisana samo uradna 2 UZ. Pa sem ga imela vedno na vsakem pregledu. Nosečnost je bila pa rizična, zato toliko pregledov.
|
|
|
|
RE: koliko ultrazvokov? 23.3.2009 13:50:55
|
|
|
|
ajataja
|
uz vsak pregled,pa sem imela normalno nosečnost.hodila sem k koncesionarki,pa nisem nobenga uz sama plačala.
|
|
|
|
RE: koliko ultrazvokov? 23.3.2009 18:28:41
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika ZZZS krije baje samo 2 ultrazvoka ... vse ostalo je samoplačniško, ali pa dobra volja ginekologa. Tako ja, malo jo sfehtaj še za kakega
|
|
RE: koliko ultrazvokov? 23.3.2009 18:31:45
|
|
|
|
botrca
|
Jaz sem jih imela 7 in nisem plačala nobenega.
|
|
RE: koliko ultrazvokov? 1.4.2009 17:58:50
|
|
|
|
Tehtnica25
|
IZVIRNO SPOROČILO: metka_zone Pa kaj me sedaj napadate, če povem, kaj mene v šoli učijo in definitivno so to novi učbeniki, saj se menjajo na obdobja, ki so kratka!Ne vem, zakaj takšna osornost! Se pa vsi G sproti izobražujejo in jaz svojo definitivno zagovarjam, ter mislim da ima malo več pameti v glavi, še posebaj od nekaterih ''pametnih''na tej strani! Če pa preberete eno knjigo ali čtivo iz tujine, pa še ne pomeni, da imate vso pamet tega sveta in tako udarjate po tistih, ki se v tem izobražujejo. Povedala sem svoje mnenje, takšnih in drugačnih pametovanj pa ne bom komentirala!!! LP Se strinjam!!!!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?