Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zakonska terapija oz. kakšna dobra knjiga... 16.4.2009 23:27:13
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Poka IZVIRNO SPOROČILO: picola1 IZVIRNO SPOROČILO: Poka Midva sicer nimava nekih velikih težav oziroma take, običajne, ko se spreva, ko kdo ni najboljše volje, pa zaradi karakterja (oba trmasta, z velikim egom in nekoliko narcisoidnosti ), ampak sem mnenja da neke knjige vsaj moškim ne bodo pomagale, ker je bivša dala eno mojemu, pa sta šla narazen. Itak je bedna knjiga, pa sploh - a da bi moj to dojel??? Ali katerikoli moški? Mislim, da je najbolje težave takoj rešit, če jih pa ne, pa tudi ne vem, kako sploh nekega moškega prepričat, da gresta k svetovalcu. Problem zna pa bit, če nihče ne prizna svojih napak... Uh Uh, kolk negativnih stereotipov o moških... (kot bi poslušala sebe pred 8.leti) No to ni stereotip, je resnica - vsaj o enem moškem. In če bi se ga dalo kar tako v vse prepričat in bi kar tako bral take neumne knjige vsepovprek (mislim na one skomercializirane, ker drugače moj ful velik bere), me po mojem niti nebi zanimal Poka, v svojem postu si prav poniževalno govorila o vseh moških, zato sem napisala 'kolk neg. setrotipov o moških.' Če pa je tvoj takšen, potem pa je to res resnica in me sploh ne gane, kaj si o njem misliš... Me pa ne čudi, da si ravno takšnega dobila, ki mu ni za te stvari...ker očitno ne verjameš, da drugačni moški sploh obstajajo...(been there, done that)
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?