Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kako naj pomagam prijateljici??? 5.5.2005 19:13:46
|
|
|
|
lumpy
|
Moje mnenje je da, naj gre zopet po nasvet k ginekologu, on ji bo najbolje znal razložiti kaj se dogaja. :zmeden: Lahko je to samo vgnezditvena krvavitev ( samo malo čudno bi bilo po 1 mesecu) ali pa je to splav. Ne vem ne znam si pojasniti. :)- Sporoči kako in kaj bo s prijateljico. Me zelo zanima. :rozica:
|
|
|
|
kako naj pomagam prijateljici??? 5.5.2005 19:17:18
|
|
|
|
LOKOmoTIvA
|
Iz lastnih izkusenj bi rekla, da je konec. Zal mi je.
|
|
|
|
kako naj pomagam prijateljici??? 5.5.2005 19:30:27
|
|
|
|
vika1
|
Pred 1 t. tudi jaz sem krvavela,UZ pa nič ni pokazal da bi kaj bilo narobe,G. mi je rekel da je vse O.K. in sem dobila dabroston. Za enkrat je vse vredu.
|
|
|
|
kako naj pomagam prijateljici??? 5.5.2005 19:32:55
|
|
|
|
lutka
|
prijateljici pa niso dali nič,v sredo gre ponovno na UZ če se bo videlo kaj več.......ji je pa rekla sestra za ta rjavi izcedek,da se verjetno čisti:zmeden:....kaj bi naj to pomenilo pa ni vprašala???
|
|
|
|
kako naj pomagam prijateljici??? 5.5.2005 19:34:58
|
|
|
|
LOKOmoTIvA
|
Ko imas SS, se po tem "cistis" - od tu pride KRI.
|
|
|
|
kako naj pomagam prijateljici??? 5.5.2005 19:40:16
|
|
|
|
vika1
|
Plod pa je bil viden pri SS!?!?
|
|
|
|
kako naj pomagam prijateljici??? 5.5.2005 19:42:08
|
|
|
|
vika1
|
Hočem reči da je to še ni 100% SS
|
|
|
|
kako naj pomagam prijateljici??? 5.5.2005 19:43:50
|
|
|
|
LOKOmoTIvA
|
Pri meni je bil plod viden, a mrtev. Bilo je se prezgodaj da bi mu srcek bil, a videlo se je da je umrl.- jaz nisem videla razlike, a G mi je nato pojasnil kje se vidi krvavitev ..itd.
|
|
|
|
kako naj pomagam prijateljici??? 5.5.2005 19:50:41
|
|
|
|
vika1
|
Moje sožalje LOKOmoTIvA.Mogoče je še res prezgodaj.Držim pesti da je vse o.k.
|
|
|
|
kako naj pomagam prijateljici??? 5.5.2005 20:00:44
|
|
|
|
LOKOmoTIvA
|
Ne, pri meni je ze konec. Sem bila ze na abraziji in sem ze nekako prebolela... Sedaj razmisljam za prihodost in si zelim cim prej novo :duda: v mojem trebuscku.
|
|
|
|
kako naj pomagam prijateljici??? 5.5.2005 20:15:07
|
|
|
|
lumpy
|
Vsaj veš da lahko zanosiš. Ne obupaj, na koncu vedno posije sonce. :) Pa poročaj kako in kaj.:rozica:
|
|
|
|
kako naj pomagam prijateljici??? 5.5.2005 21:32:13
|
|
|
|
Gina
|
Krvavitev še ne pomeni konca nosečnosti. Jaz sem pri vseh nos. krvavela, pa včasih ne malo. Prvič so tudi meni rekli, da je umrl in naj grem na čiščenje. Pa nisem šla, sem jokala kot slap in otrok sploh ni bil mrtev. Danes je že velik fant. Tako da....dokler ne pride v resnici do splava, je otrok živ. Nobenemu več ne verjamem, najmanj pa zdravnikom v Lj. dežurni ginekološki. Povej prijateljici, naj lepo pogumno upa naprej. res je težko to negotovost prenašati, to še kako dobro vem, ampak včasih se pa le splača verjeti v dobro.
|
|
|
|
kako naj pomagam prijateljici??? 5.5.2005 21:36:51
|
|
|
|
lutka
|
Gina....ji bom prenesela tvoje besede.......trenutno jih je zelo potebna:rozica::rozica: lp
|
|
|
|
kako naj pomagam prijateljici??? 5.5.2005 22:05:06
|
|
|
|
vika1
|
Tudi jaz sem isto rekla (po besedah mojega G.)da je krvavitev še ni 100% SS.Javi nam .
|
|
|
|
kako naj pomagam prijateljici??? 5.5.2005 22:27:54
|
|
|
|
Gina
|
Še to, jaz sem nekaj časa nazaj spraševala na rr ravno to, ali so tiste, ki so krvavele res večinoma imele ss (kot sem velikokrat prebrala)ali so donosile. Sem dobila take odgovore, da sem po njih sklepala, da je rezultat skoraj 50:50, ni tako zelo slab.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.