Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: aptamil in caj (voda)?? 19.3.2009 20:46:03
|
|
|
|
maca m
|
Jaz sem mu dajala komarčkov čaj od Hippa, včasih pa tudi samo prekuhano vodo. Sem mu pa dajala po flaški, ne spomnim se točno koliko, veliko ne.
|
|
RE: aptamil in caj (voda)?? 19.3.2009 21:10:15
|
|
|
|
lea_karli
|
Tud moja,ki je stara 1,5 mesec je na adaptiranem mleku in ji dodajm čajčeka od hippa seveda po flaški ,tud otrok je žejn,kr daj ji malo čajčeka pa lep pozdrav
|
|
|
|
RE: aptamil in caj (voda)?? 20.3.2009 3:48:50
|
|
|
|
amaya
|
aptamil obvezno s prekuhano vodo... pri čajih pa ti svetujem od lekarne ne v filtrih (komarček, kumina, kamilica), ker tisti od Hipp-a so ful sladkani
|
|
RE: aptamil in caj (voda)?? 20.3.2009 9:15:57
|
|
|
|
ZvezdicaZaspanka
|
Lahko ji daš prekuhano vodo ali čaj. Probaj po žlički, lahko pa tudi v stekleničko. Vendar moja dva nista hotela nobene tekočine razen mleka vse do 8 meseca. Potem sta pa kar naenkrat začela ful čaj pit.
< Sporočilo je popravil ZvezdicaZaspanka -- 20.3.2009 9:16:13 >
|
|
|
|
RE: aptamil in caj (voda)?? 20.3.2009 11:01:19
|
|
|
|
AnciM
|
Lahko ji ponudiš. Vendar se ne sekiraj, če ne bo hotela pit. Moj je že dva meseca samo AM in GH, pa je šele zdaj začel pomalo pit.
|
|
RE: aptamil in caj (voda)?? 20.3.2009 12:09:47
|
|
|
|
Katy78
|
Moj tudi redkokdaj spije še kaj drugega kot AM. Čaj mu ne gre preveč (do zdaj sem mu ga parkrat poskusila dati, pa se je kremžil, pa sem poskusila dve vrsti), če že, ima raje vodo, kar po žlički, vendar zelo zelo malo, tako da ga ne silim. Če bi bil žejen, bi pil, tako pa očitno ne rabi dodatne tekočine.
|
|
|
|
RE: aptamil in caj (voda)?? 20.3.2009 12:59:57
|
|
|
|
Čebel@
|
moja je tudi samo na AM in mi je patronažna rekla da ji nej dam čaj ali vodo če kdaj 2 dni ne bo kakala-je pa včeraj samo 2x,danes se pa full napenja med kakanjem tko da ji bom pri naslednem obroku ponudila vodo
|
|
|
|
RE: aptamil in caj (voda)?? 20.3.2009 13:24:14
|
|
|
|
Tisana
|
Mi smo ji dajali prekuhano vodo - po steklenički. Glede količine težko rečem. Mi smo se pač ravnali po tem, da je še vedno spila zadostne količine mleka (da je pridobivala na teži) in da ni imela vdrte velike mečave. Itak je kmalu ugotovila, kaj je voda in kaj mleko, in je potem sama odrejala, kaj želi piti.
|
|
RE: aptamil in caj (voda)?? 20.3.2009 13:38:50
|
|
|
|
čipka
|
Moja je tudi od začetka na aptamilu in ji dajem že skos prekuano vodo za piti. No, šele zdaj skoraj po 7 mesecih ji dajem komarčkov čas od Hippa. Ta čaj ji daješ že po 1. tednu starosti.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?