Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
srcasta oblika maternice 5.5.2005 15:45:12
|
|
|
|
Pia73
|
To pomeni, da imaš maternico v obliki srca. :love:
|
|
|
|
srcasta oblika maternice 5.5.2005 17:27:35
|
|
|
|
LOKOmoTIvA
|
Lep pozdrav. Tudi meni je ginekolog rekel, da imam srcasto obliko maternice. Ko sem zanosila je sel plod bolj na desno stran - ker imam pac tako obliko... Prva nosecnost se je sicer koncala s splavom, a je G rekel, da to ni zaradi maternice. Pac mi ni bilo usojeno. Sedaj bova spet poskusala, a kot sem ze rekla- baje oblika maternice nima veze z zanositvijo.
|
|
|
|
srcasta oblika maternice 5.5.2005 18:05:15
|
|
|
|
tinkamiška
|
No, pri meni zaenkrat vse poteka v najlepšem redu, moja G ne omenja, da bi zaradi oblike moje maternice lahko prišlo do splava. Upam, da se bo moja pikica lepo razvijala in ostala pri meni do poroda:miska: Enako želim tudi vama:miska::miska::miska::rozica: Tinka
|
|
|
|
srcasta oblika maternice 5.5.2005 18:43:22
|
|
|
|
marrusa
|
Tinka, tudi moja prijateljica in sestrična imata srcasto obliko maternice,pa sta obe imeli čist normalno nosečnost in porod. Tako,da uživaj vsak trenutek :nosecka:
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?