|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   še eno vprašanje
5.5.2005 14:51:50   
Kris
Zanima me, kateri dan naj štejem prvi dan :hudicek:. 5.4. zvečer sem imela le eno pikico krvi, šele 6.4. zjutraj je pa kar pritekla in trajala le dva dni - skromno- bila je pretirano šibka, ponavadi traja 4-5 dni.

Pozdravček.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   še eno vprašanje
5.5.2005 14:52:55   
Pia73
Po mojem je 6.4. prvi dan.

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   še eno vprašanje
5.5.2005 14:55:43   
pika74
Se strinjam s Pio73.

In dodajam, prvi dan se šteje takrat, ko je vložek poln krvi in ne, ko je ena kapljica.

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   še eno vprašanje
5.5.2005 14:57:46   
Kris
Hvala.

Se mi je zdelo. Ma vseeno sem morala vprašat, da bom bolj ziher.
Torej, še petek moram preživeti brez :hudicek:, pa bo bolje, ali pa tudi ne.

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   še eno vprašanje
5.5.2005 15:44:38   
Pia73
Sicer nisem jaz napisala tisto o vložku,... Pa bi ti vseeno odgovorila pa sem tvoje vprašanje 3x prebrala pa ga žal ne razumem,...........

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   še eno vprašanje
5.5.2005 16:43:28   
pika74
lylica to je pa preveč zakomplicirano za forum - pomoje je najbolje, da to vprašanje zastaviš svojemu izbranemu ginekologu

:rozica:

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   še eno vprašanje
5.5.2005 16:49:44   
emaa
lillyca prvi dan je , ko zaćneš malo bolj krvaveti, torej da brez vložka ne gre, obilna pa ne rabi biti, jaz bi lahko tudi samo z dvema do tremi vložki preživela tista dva dni

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   še eno vprašanje
6.5.2005 10:53:22   
girly
jst se pa s tem ne strinjam. prvi dan :hudicek: je takrat ko pač začneš krvaveti, ne glede na to, kako močno. nekatere ženska imajo vedno zelo šibko M, po vašem mnjenju je potem sploh nimajo :zmeden2:

tko, da ti kr štej od 5.4. in ne 6.4.

pa lep dan :rozica:

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   še eno vprašanje
6.5.2005 10:55:30   
girly
aja, pa lillyca je hotla rečt, da ima zadnja dva meseca tako šibko M, ki traja samo 2,3 dni, da v vsem času trajanja M porabi samo 2,3 vložke. in ni noseča. torej po vašem ona sploh nima M

lep dan ;)

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   še eno vprašanje
6.5.2005 11:17:49   
biba77
Jaz tudi sibko krvavitev stejem za M...:zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   še eno vprašanje
6.5.2005 11:18:55   
emaa
girly ima M, tako imam jaz zadnje leto, pa je M, če traja vsaj dva dni, če je šibka, je pač šibka, ima to tudi svoje prednosti, lahko prej :sloncek:

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   še eno vprašanje
6.5.2005 12:15:17   
PiaM
jaz sem včasih imela zelo močne M, ki so trajale 7 ali 8 dni, zdaj pa se počistim :)- v 3 ali max 4 dneh, pa bolj blage so M.Al že mena?:zmeden2:
:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   še eno vprašanje
6.5.2005 12:16:29   
emaa
pol sem jest že pr 29 v meni:)-, ne, ne, me se mal sprmeinjamo, pa se mora tud tam videt

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   še eno vprašanje
6.5.2005 12:18:46   
biba77
:)-:)-:)-:)- Te sem jaz bla najprej v meni, zdaj pa ... :)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Kris)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?