Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ograjica za veliko postlo??? 5.5.2005 14:47:03
|
|
|
|
lin
|
Ne rata:((:((:((:((:((
|
|
|
|
Ograjica za veliko postlo??? 5.5.2005 15:02:54
|
|
|
|
lin
|
Jančika hvala vsaj za link,sem štorasta
|
|
|
|
Ograjica za veliko postlo??? 5.5.2005 15:21:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Lin žal ne bi vedla svetovat katera je bolj pripravna ampak jz bi se verjetno odločila za tisto, ki je daljša in širša.
|
|
|
|
Ograjica za veliko postlo??? 5.5.2005 15:25:29
|
|
|
|
lin
|
Alja,ma sej mislim da so tam tam,samo naša -od Lin sobica bo bela kombinirana z svetlim lesom,tista lesena pa je malo temnejša(na sončku)in samo v tisti barvi jo imajo. A ve mogoče katera kje se še da dobit te ograjice?No razen da ti jo mizar naredi?
|
|
|
|
Ograjica za veliko postlo??? 5.5.2005 15:26:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, zoprna zadeva. A si pogledala v Baby centru, Arielu, Pikapolonici?
|
|
|
|
Ograjica za veliko postlo??? 5.5.2005 15:51:32
|
|
|
|
piščanc
|
mi smo kar tako posteljo kupili z leseno ograjico, da pa se kupit tudi samo ograjo od firme Flexa imajo pa jih v vsakem večjem pohištvenem salonu pa tud na netu je
|
|
|
|
Ograjica za veliko postlo??? 5.5.2005 15:53:03
|
|
|
|
piščanc
|
je pa svetel les, oz. po želji mi imamo naravno, so pa tudi v beli varianti mislim, da se malo postelje celo vidi v albumu tjaša
|
|
|
|
Ograjica za veliko postlo??? 5.5.2005 16:11:32
|
|
|
|
Gina
|
Ti dve sta obe prenizki!!! Sem ju gledala tudi jaz ne vem kje že, v Arielu se mi zdi, da so jo imeli, pa še dobro, da nisem kakšne kupila, ker bi zdaj stran vrgla. Otrok rabi dobro, visoko ograjo, ker te bo sicer ves čas strah, da ti dol pade. Pri nas se je :love: razjezil in jo kar sam naredil, zdaj jo pa čez dan prestavim na veliko posteljo, zvečer pa na Dorianovo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......