Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: A to pa ne boste komentirale? 18.3.2009 18:40:07
|
|
|
|
liliana
|
Zakaj pa bi tu še enkrat o isti temi debatirali....
|
|
|
|
RE: A to pa ne boste komentirale? 18.3.2009 18:52:49
|
|
|
|
TomTaylor
|
ne, ne bom.
|
|
|
|
RE: A to pa ne boste komentirale? 18.3.2009 18:56:53
|
|
|
|
jakaracman
|
A iščeš pozornost?
|
|
|
|
RE: A to pa ne boste komentirale? 18.3.2009 18:56:55
|
|
|
|
seny
|
Ja, jaz pa bom Ma dol mi visi kakšne narodnosti je kdo.A je to sploh važno od kod si in iz kje izviraš?A je sploh pomembno , kdo je te poste pisal hrvatica , al pa slovenka? Vsi smo že tko negativno nastrojeni ...........čemu le ?Politiki naredijo zdraho , mi se bomo , pa med seboj "klali"....ma lepo vas prosim.Se pa med hrvati in slovenci najdejo idioti...pa kaj , saj jih je po svetu malo morje.Komur ne diši dopust na Hrvaškem naj pač ne gre.....Jaz zagotovo grem . Neprijazne ljudi imamo tudi pri nas........in kaj zdaj, a naj vas vprašam , če je dobro , da grem v mesto , al je bolj , da ne grem , ker me je včeraj ena gospa "nazjala", ker sem z vozičkom po pločniku prepočasi hodila Umirimo se vsi skupaj , življenje je kratko in preveč dragoceno , da se ubijamo s temi stvarmi...Pomembno je kdo si, in ne iz kje si... In bw , sem slovenka
|
|
|
|
RE: A to pa ne boste komentirale? 18.3.2009 20:35:27
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: .malina http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=3950820 a misliš, da si tako pametno napisala, da bi morali to vsi brati?
|
|
RE: A to pa ne boste komentirale? 18.3.2009 20:49:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: .malina http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=3950820 a misliš, da si tako pametno napisala, da bi morali to vsi brati? Jaz sem ostala brez besed.
|
|
|
|
RE: A to pa ne boste komentirale? 18.3.2009 20:51:34
|
|
|
|
čipka
|
In zakaj bi 1 let staro prežvečeno temo še enkrat komentirale? A zato ker si jo ti komenirala?... Ne razumem.
|
|
RE: A to pa ne boste komentirale? 18.3.2009 21:02:25
|
|
|
|
skuštrana
|
Hm, in kaj je tam za komentirat...Razen Salome, ofkors
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?