|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ljubosumnost
5.5.2005 10:47:22   
corfu
Kakoliko ste kaj ljubosumne? Do katere mere je to ok?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ljubosumnost
5.5.2005 11:00:09   
Anonimen
Nisem. Mogoče to ni O.K, nimam pojma.

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   ljubosumnost
5.5.2005 11:03:11   
Pupica
Nisem bila še ornk ljubosumna. Če vidim, da moj kero prelepo pogleda, pa v hecu rečem, kaj na to temo.

Mere?Ja nekaj jo baje mora biti, saj če človeka ljubiš,potem je normalno da si ljubosumen nanj.

Jaz sem bila v prejšnjih vezah bolj, sedaj pa nisem več tako.Zakaj? ne vem:zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ljubosumnost
5.5.2005 11:18:39   
Anonimen
Jaz tudi nisem. Je pa to pri meni veliko odvisno od partnerja. če vem, da je tak, da mu lahko zaupam, potem nisem. Sem pa že bila kdaj pri kakšnem. Ampak če vem, da me ima rad, potem nisem čisto nič.

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   ljubosumnost
5.5.2005 11:19:13   
urši*
js sem fulllllllllll:ups:!preveč , vem , da to ni dobro, amak si ne morem pomagat1 po moje grem js čez to mero, ne vem kaj mi je!
zdj od kar mava pa tamalga sem pa še bolj:(

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ljubosumnost
5.5.2005 11:20:27   
Pajaca
Ljubosumna sem na vse japončke ki so sedaj že veselo v posteljah in pridno pančajo!!! Jaz bi tud.

Drgač pa nisem nikoli na nič.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ljubosumnost
5.5.2005 11:29:04   
Moyca_
ko sem hodila z bivšim sem bila bolano ljubusumna- če je katero pozdravil je bil ogenj v hiši. Potem sem s sedanjim partnerjem spucala par stvari (pa on z mano:)-), pa ne vem no moram rečt, da več nisem.No pri čem sumljivem že, ampka drugače pa ne. Mojega bi tak kap, ker se non stop pogovarja z vsemi bitji- je zelo komunikativen. Tak da si morate prestavljat kako je pogledal ob mojem prvem napadu.

mislim da gre tukaj samo za zaupanje in si moraš v glavi pošlihtat )ker če te bo varal, te bo v vsakem primeru).

Jaz sploh včasih ne morem verjet da je minilo to. Nič mi več ne piha iz ušes:)-:)-:)-

Mogoče sem prerasla to fazo
Ampak malo pa še vedno moraš bit (v razumnih mejah), ker drugače ti je po moje vseeno za partnerja:zmeden:

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ljubosumnost
5.5.2005 11:31:51   
urši*
js vem , da me ma moj dragi rad, sam ne vem kaj mi je , mi je full hudo, ker mi v bistu ne da razloga za ljubosumje,sam js si kr neki v glavi predstavljam , ja verjetno mam res pribleme z zaupanjem:zmeden:

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ljubosumnost
5.5.2005 11:54:35   
Magi*
prav nič. in tudi on ne. in to nama je pri najinem odnosu zelo všeč, ker je sproščen in ni nobenih travm. poznam pa tudi drugo plat iz prejšnje zveze. ne bi več, ne hvala.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ljubosumnost
5.5.2005 11:57:09   
NinKa
Jaz nisem ljubosumna, ker nimam razloga. Ne hodi okoli, je raje v prostem času z nama.

Moj možek pa tut ni, ker tut on nima razloga. Saj sama poleg tamalega, študija, vsakodnevnih opravil le redkokdaj najdem čas za frizera al pa kako kavico s prijateljicami, kajšele, da bi na kaj drugega pomislila.

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   ljubosumnost
5.5.2005 12:06:30   
Čiračara
Hmmm jaz v bistvu nimam razloga, da bi bila ljubosumna, ker vse delava skupaj in ne hodiva vsak za sebe naokoli.Razen kakšna kavica s prijateljem/prijateljico...Se pa najbolje počutiva če tičiva skupaj:)-:)-:)-

Lp:metulj:

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   ljubosumnost
5.5.2005 13:25:31   
pravljica
jaz vedno v hec obrnem :)-...pa se mi zdi, da se jaz še bolj obračam za dobrimi ženskami pa sama rečem "mater je dobra" ipd. 8)
ne vem, kaj bi moral nardit, da bi bla ljubosumna...če bi šel s katero sam na pijačo al kaj podobnega, bi bla kvečjemu jezna...mogoče je pa to to :zmeden2:

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?