|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   OŠ Prule - mnenje
18.3.2009 9:08:55   
Kerensa*
Tiste, ki ste same hodile tja... tiste, ki imate tam otroke... učiteljice... - kakšno mnenje imate o tej OŠ?... kakšni so plusi in minusi?... vsaka informacija dobrodošla.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: OŠ Prule - mnenje
18.3.2009 19:14:49   
Gina
Ma vsaka šola ima pluse in minuse. In odvisno je tudi to, katere reči tebi veliko pomenijo. Od tega ti bo šola dobra al pa ne. A je tebi važno, da je otrok srečen in prihaja zadovoljen domov, da nima ne vem kakega stresa, ali ali ti je bolj važno, da ima fakultativno ne vem koliko jezikov, ali da šola sodeluje v mednarodnih projektih, ali da prireja ne vem kakšne dneve odprtih vrat, ali morda da ima fajn psihologinjo, ravnateljico, ali da je šola tipitop zrihtana, pa je vse nobel notri, ali morda da otroke pošilja na vse natečaje in tekmovanja, ali da hodijo na ziljon taborov, ali so ti morda le ti odveč, ali......... Potem vprašaš 10000 ljudi, pa dobiš ravno toliko različnih odgovorov.

Drugače pa o Prulah jaz ne vem veliko, razen da poznam njihovo pomočnico, ki se mi zdi milo rečeno malo "čudna", je ne bi hotela imeti za pomočnico, Merc je tam ravnatelj in se bo vedno potegnil za otroke, sploh za tiste s posebnimi potrebami, zagovarja jih čez trupla če je treba, sicer je pa zelo samosvoja osebnost z mnogimi zelo pametnimi idejamo, pa tudi mnogimi mal norimi (gre pač v skrajnosti pri vseh zadevah, večkrat se strinjam z njim kot ne), poznam tudi 3 učiteljice, vsako iz drugega konca, pa se mi zdijo vse tri fajn. Drugega pa o šoli ne vem.  

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: OŠ Prule - mnenje
19.3.2009 5:52:40   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Gina
A je tebi važno, da je otrok srečen in prihaja zadovoljen domov, da nima ne vem kakega stresa

To mi je bistveno ja. Kajti ne glede na celotno zadovoljstvo vseh 4-ih let in pol v dosedajšnji šoli z osebjem pa je moj sin postajal vedno bolj nezadovoljen. In ker v končni fazi v šolo hodi on, ne jaz, sva skupaj prišla do tega, da ga prepišem na Prule. Do sedaj sem o tej šoli slišala samo to, da naj bi bila ena boljših v Ljubljani, sploh za otroke s PP.
Merc je tam ravnatelj in se bo vedno potegnil za otroke, sploh za tiste s posebnimi potrebami, zagovarja jih čez trupla če je treba, sicer je pa zelo samosvoja osebnost z mnogimi zelo pametnimi idejami, pa tudi mnogimi mal norimi (gre pač v skrajnosti pri vseh zadevah, večkrat se strinjam z njim kot ne)

Tole mi je pa všeč. user posted image  

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?