galt
|
Živjo! Upam, da mi boste znale svetovati kako in kaj. Vceraj je imel naš 6m posvetovalnico pri kateri se je ugotovilo, da ni preveč napredoval s težo ( 73cm, 7kg). Do zdaj se je zmeraj zredil za minimum 750g. ( sem tudi vmes zamenjala AM - iz apatamila na novolac - pa je oboje količinsko enako spil) seveda me je P nakurila kaj se to dogaja. Povedala sem ji , da odkar sva zacela z gosto hrano ( od 4m naprej) noce jesti mleka, poskusam vse mogoce varijante ampak mi ne uspe. Zdaj pa prosim za nasvet. 6.00 - spije 120 ml AM (kar se mi zdi premalo, ker spi celo noc) 9.30 - postopoma uvajama sadje, ( jabolko, banana, hruška) tako da se zmeraj spije nekaj AM ampka res malo recimo okol 60ml 12.00 - zelenjava, vse mozne kombinacije ( korencek, bucke, cvetača, krompir, riž, razredčeno z AM) P je rekla da mu lahko dam zlico olivnega olja zraven 15.00 - spije 120 ml mleka (včasih tudi manj) 17.30 - mleko , riževi kosmiči 180ml AM 20.00 - 200ml AM Dala sem mu tudi keksolino, frutolino, kekse v mleko, banana in mleko, da bi se ja spremenil okus pa noče. ko vidi zlico se zacne z amam, sam ko pa grem proti ustom pa jih zapre. Poskusila sem tudi z grisom pa mu tudi ne gre. Me zanima kaj mu naj dam, da bo kaloricno? Kako mu naj mleko še drugace zakamufliram da ga bo jedu? Hvala za vsak nasvet
|