Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: razmik premih trebušnih mišic 18.3.2009 9:44:03
|
|
|
|
Naja31
|
Ja, to se zna zgoditi. Pri meni se je v drugi nosečnosti to zgodilo zaradi ogromnega otroka (5kg),po porodu je bil razmik še 5 prstov. Še fizioterapevtka v porodnišnici je bila presenečena. Zdaj sem skoraj 1 leto po porodu in je razmik še pol prsta. Po porodu gredo mišice počasi nazaj skupaj, pa vaje za globoko trebušno mišico moraš delati, ne vem pa kako vpliva na porod. Jaz se tega razmika pred porodom niti nisem zavedala.
|
|
|
|
RE: razmik premih trebušnih mišic 18.3.2009 9:46:31
|
|
|
|
oktoberka
|
Ah, to ni nič takega! Men je tud v prvi nosečnosti na telovadbi v zd Fužine rekla da mam razmaknjene mišice in da bom kao težje rodila, ampak nisem prav nič težko rodila, pa tud drugače je blo vse ok. To gre takoj po porodu nazaj., Ne se bat, ni nič hudega. Samo peče malo.. pa malo glej da ko se z ležečega položaja dviguješ, da se najprej prevališ na bok in se potem dvigneš. Da ne napenjaš po nepotrebnem trebušnih mišic! Lp
|
|
[Brisano sporočilo] 21.4.2009 2:31:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?