Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: furnirana ali folirana vrata 17.3.2009 20:18:58
|
|
|
|
Pika Zoja
|
Joj, ne vem, ker smo vzeli furnirana. Čeprav tudi jaz nisem vzela nekih ulala dragih vrat, ampak mislim, da smo dali štok + vrata 180€, z nekaj malega popusta na gotovino. Ker več kot 10let jih itak ne bomo imeli not, sploh glede na male otroke, pa saj rišejo ravno ne gor, ampak tko čist 'štorasto' se vrata precej hitro poškodujejo. Pa imava vse skupaj zgolj 6vrat (med hodnik-dnevna-kuhinja jih ni), pa je že to blizu 1000€. Ni poceni špas, ne.
|
|
|
|
RE: furnirana ali folirana vrata 17.3.2009 20:30:15
|
|
|
|
zmajaz
|
Midva sva naročila folirana vrata, pa so bila živa katastrofa - kvaliteta je bila pravi podn, podboji so bili že novi kar nekaj zviti - sva jih raje takoj vrnila in vzela furnirana. Res so bila dražja, ampak tako zelo pa tudi ne, ker sva vzela čisto navadna hratova furnirana. Res pa imaš na tržišču tudi zelo zelo draga furnirana vrata. Ne vem no - kolikot sem jaz videla folirana vrata, vam jih odsvetujem, ker vam bo skoraj zagotovo žal, da ste jih vzeli.
|
|
|
|
RE: furnirana ali folirana vrata 17.3.2009 20:48:47
|
|
|
|
Tinky
|
Midva sva se zaradi cene odločila za folirana vrata. Je kar drag štos, ja. Za 8 kom sva dala z montažo 1800 EUR, so pa od Lip Bled. Na videz so kar lepa, kakšna bojo čez par let, pa še poročam :)
|
|
RE: furnirana ali folirana vrata 17.3.2009 22:29:55
|
|
|
|
frutka_
|
Jaz sem tudi vzela folirana in so zaenkratz BP. Imam pa jih v otroških sobah kjer je frekvenca udarcev in metanja predmetov pa treskanja z vrati kar visoka!
|
|
|
|
RE: furnirana ali folirana vrata 24.3.2009 9:58:31
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
mi smo ravno včeraj potrdili in plačali najcenejša folirana vrata od lesne. moj sodelavec ma tud čist navadno folijo najcenejša , male otroke in se ok obnesejo ...
|
|
RE: furnirana ali folirana vrata 1.4.2009 12:49:58
|
|
|
|
kalbo
|
Jest bi definitivno vzel furnirana vrata.
|
|
|
|
RE: furnirana ali folirana vrata 3.4.2009 13:29:46
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Jest bi definitivno vzel furnirana vrata. ja, moj mož tudi , ampak iščeva ali javorjeva ali beljena bukova oz. hrastova in taka furnirana so draga kot žafran, mater ...
|
|
|
|
RE: furnirana ali folirana vrata 4.4.2009 16:09:18
|
|
|
|
Pika Zoja
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Jest bi definitivno vzel furnirana vrata. ja, moj mož tudi , ampak iščeva ali javorjeva ali beljena bukova oz. hrastova in taka furnirana so draga kot žafran, mater ... Ja, mi2 sva tudi želela imeti beljen hrast , pa imaš prav, tam so vrata, brez podbojev, začetna cena okoli 250€ +. Midva sva potem vzela navadna bela furnirana. Pa bel furniran podboj. Pa sva kar zadovoljna, bela vrata so čist OK.
|
|
|
|
RE: furnirana ali folirana vrata 7.4.2009 15:29:19
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Jest bi definitivno vzel furnirana vrata. ja, moj mož tudi , ampak iščeva ali javorjeva ali beljena bukova oz. hrastova in taka furnirana so draga kot žafran, mater ... Ja, mi2 sva tudi želela imeti beljen hrast , pa imaš prav, tam so vrata, brez podbojev, začetna cena okoli 250€ +. Midva sva potem vzela navadna bela furnirana. Pa bel furniran podboj. Pa sva kar zadovoljna, bela vrata so čist OK. tudi o tej varianti sva razmišljala ja, ampak bi bela barva pri nama kar sekala ven...torej svetla ja, bela ne..
|
|
|
| Stran: [1] |
koliko časa?čipkaV KOLIKŠNEM ČASU STE SHUJŠALE DO ŽELJENIH KG PO PORODU?v enem tednu (
14%)
v enem mesecu (
9%)
v dveh mesecih (
5%)
v treh mesecih (
10%)
v šetih mesecih do enega leta (
30%)
v več kot 1 letu (
32%)
Število vseh glasov: 147Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!