Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj imeti spolne odnose 17.3.2009 20:05:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Menstruacija pride ponavadi na dan kot si jo imela prej. Meni je G tudi rekel da po prvi potem pa je so borka v bolnici rekla da je do takrat predolgo in je rekel naj počaka vsaj kak teden.
|
|
|
|
RE: kdaj imeti spolne odnose 17.3.2009 20:09:07
|
|
|
|
Anonimen
|
do sedaj še nikoli nisem imela redne ,zato jo je še toliko bolj težko čakati,upam,da kmalu pride,da se potem pošteno . a mislite,da je lahko kaj narobe,če preden pride ? ima katera stem kaj izkušenj?
|
|
|
|
RE: kdaj imeti spolne odnose 17.3.2009 20:10:54
|
|
|
|
Kliki
|
jaz osebno ne pa ti G ni zaradi tega predpisal nobenih tablet?
|
|
|
|
RE: kdaj imeti spolne odnose 17.3.2009 20:16:00
|
|
|
|
S*
|
Meni je ginekolog po laparoskopiji priporočal vzdržnost 3 tedne. Mene je pa bolelo tako da mi prej še na misel ni prišlo
|
|
|
|
RE: kdaj imeti spolne odnose 17.3.2009 20:16:20
|
|
|
|
ziva1
|
Hojla. Midva sva prvič po dveh tednih in pol. Bi lahko že prej, pa sva še raje malce počakala, tako da kakor se počutiš.
|
|
|
|
RE: kdaj imeti spolne odnose 17.3.2009 20:22:50
|
|
|
|
Anonimen
|
nimam nobenih tablet za vzpodbuditev ,,je rekel,da mora sama priti,,kdaj pa ste ve dobile prvič po laparo?
|
|
|
|
RE: kdaj imeti spolne odnose 17.3.2009 20:26:57
|
|
|
|
Kliki
|
jest sem imela najprej čiščenje čisto malo rjav izcedek. Potem pa je M prišla na točen datum kot prej.
|
|
|
|
RE: kdaj imeti spolne odnose 17.3.2009 20:35:28
|
|
|
|
Anonimen
|
tudi jaz sem takoj imela rjav izcedek,to je bilo čiščenje,,kateri dan po laparo pa si dobila ,če te lahko vprašam?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?