Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Jerneja Podbevšek Žembrovski 17.3.2009 10:34:01
|
|
|
|
TomTaylor
|
Who the f is..? ne, vem, mogoče ata gugl kej več ve?
|
|
|
|
RE: Jerneja Podbevšek Žembrovski 17.3.2009 10:41:07
|
|
|
|
helloKitty
|
Ne, ona je še ful mlada okol 20 se mi zdi.
|
|
RE: Jerneja Podbevšek Žembrovski 17.3.2009 10:41:27
|
|
|
|
TomTaylor
|
Aha....zdej ko sem šla mal guglat sem se spomnila, da sem jz enkrat o njiju (njej in njenemu možu) brala v Jani...Ja, da sta šla v Amsterdam, pa ful mlada sta se poročila oz. ona je bila še ful mlada....če se prav spomnim. Ampak mislim da mora bit ziher zdaj stara tam med 25-30 let. Več pomojem ne.
|
|
|
|
RE: Jerneja Podbevšek Žembrovski 17.3.2009 10:43:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, jaz imam tudi to v spominu. In ata gugl je povedal, da je bila leta 2007 stara 19 let. Torej skoraj gotovo danes ni stara 31 Pa tudi zgleda točno 10 let mlajša od mene. No, potem je mami še vedela povedat, da se je Jerneja z možem itak razšla in da zdaj šmira z direktorjem kazinoja Kongo. Ampak glede na tisti njen prvi kiks tudi tega ne verjamem več.
|
|
|
|
RE: Jerneja Podbevšek Žembrovski 17.3.2009 10:45:59
|
|
|
|
helloKitty
|
Gradiš še manekensko kariero, to pomeni, da o otrocih še ne razmišljata? Pravzaprav je moja manekenska kariera že zgrajena, ko sodelujem pri projektih v Sloveniji, so to kvalitetni, dobro plačani projekti, saj zaradi baletnega urnika nimam časa za vsako "fotkanje" ali modno revijo. Še vedno pa gradim na baletni karieri in če že, potem je to pravi razlog, zakaj otrok še ne načrtujeva. Sicer pa- imam 20 let in sem še sama velik otrok.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?