tia
|
Hajli- hajlo, pa sem tukaj med vami,tako sem utrujena,danes sem malce čstila in sedaj sem kot cunja, če bi me oželi . Pa malce od včerajšnjega pregleda. Z mojo malo :duda: je vse v redu,smo srčeka poslušali,pa trebuh mi je zmerila,ter prlegled MV ,ki je lepo zaprt.Sedaj imam spet pregled 1.6.,joj kje je še to,dobila sem pa tudi papirje za socialno,za ureditev porodniške,s katero začnem 16.07.2005. Ta naš lumpek :duda: je živ bolj pozno zvečre mi kar spati včasih ne da,a ko hoče ati:love: videti oz. čutiti kako brca lepo neha pa semo tam,verjetno ga malce zeza.:);)Bo takšen navihanček. Veste kaj me najbolj jezi:grrr:,da vsi že vejo kaj nosim samo sama ne,nisem vprašala in tudi ne bom,hočem presenečenje. Pia73 res midve pa imave preglede skupaj,ti si dobra 2,5edna pred mano,zato mi povej ali mi pripada še kakšen UZ (brezplačen),ali pa samo plačniški? Joj bogi tvoj sonček :),pa res more biti toliko bolan,zakaj? Anitka sedaj pa res ni ovir za :duda:,veselo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:,rezultat ne sem izostat.Držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:,da boš že ta mesec naša nova :nosecka:.Obljubi,da bom novico med prvimi slišala! Gea1 boš videla tudi zate prihaja čas,samo malce moreš potrpeti,upam da že ta vikend poročaš o :modri:. Tinkamiška kako kaj ti naša nova :nosecka:,a slabosi so kaj prisotne? Emamair kako pa kaj ti,kdaj lahko začnem držati :miska::miska::miska::miska::miska::miska: pesti,da boš v akciji? Astra kdaj boš Biba?Jaz že komaj čakam,da zagledam na RR -u Bibo!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Bety tudi zate pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:,mora enkrat tudi tebi ratat. Uh,sem pridan,kaj? Bambi:nosecka: kje se potepaš,ali si zašla med listjom,tukaj smo,oglasi se kaj! Koala ja ČESTITKE :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:,se mi je zdelo da se nekaj dogaja,da tebe ni na RR.Sedaj ko boš z mislimi pri poroki,pa še kakšno :duda: naredta :);):)-.Res ti želim,da bi bilo ta vajno poročno darilo. Pika74 tudi tebi veliko akcije,rezultat mora biti.Pa ne veliko z motorjem na okrog,kajti :duda: lahko dobi željo po vožnji pa je ne boš mogla naokorg nosit.;) Tako mislim,da sem se danes kar lepo potrudila,azto punce mislim na vse vas tudi na tiste ,ki vas nisem omenila pa ne hote,mi je pač šlo z glave katere vse ste še na forumu,za vsako en velik šopek :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: za opravičilo. Vsem ,ki ste pred :hudicek:,naj vas ne obišče,na čimveč :modri::roza::modri::roza::modri::roza::modri::roza:.Naj so :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: z vami. pa pa Tia :muca:
|