Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RR- že tri mesece sem gor 4.5.2005 22:18:59
|
|
|
|
D@isy
|
Danes je očitno moj dan:)-. RR sem odkrila po naključju in takoj padla not, sam se nisem še najbolje znajdla.:zmeden2: Hotela sem, da mi bi odgovorilo vsaj 30 žensk, filala sem fotke in kontrolirala, koliko je bilo ogledov...:ups: Priznam, bila sem total zasvojena:(;). Ne boste verjele, ampak ponoči so se mi bledli vaši nicki:zmeden2:... Koruzica (beri Hanin očka) se mi je samo smejal, ko sem ga vsakodnevno spodrivala z računalnika in ga pošiljala na pivo, sam da sem mela mir.9nebesa.. Zdaj pa sporočilo za vas, vse uporabnike in uporabnice RR-a, in seveda očete in matere- ustanovitelje: Imam vas rada, ne vem, kaj bi brez vas. V veliko pomoč ste mi. Pa še račun za telefon se mi je zmanjšal... Koruzica je pa kar ADSL zrihtal, ko je videl, kok sem not padla. Stokrat hura ZA VAS!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:...
|
|
|
|
RR- že tri mesece sem gor 4.5.2005 22:22:58
|
|
|
|
piščanc
|
tud jaz se pridružujem čestitkam rr-ju in :rozica: za vse uporabnice in uporabnike
|
|
|
|
RR- že tri mesece sem gor 4.5.2005 22:26:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Tud jaz!!! Pa... res je... sem kar malo zasvojena ratala. Še dobro, da imam v službi ADLS, pa doma tudi, ker ko je bil mrk sem kar :((:((:((:((, pa ko smo bili na dopustu tudi. Celo lap top sem vlekla s sabo, potem pa so mi povedli, da v sobah ni priključka za net.:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr: Pa hotel s štirimi zvezdicami!
|
|
|
|
RR- že tri mesece sem gor 4.5.2005 22:26:42
|
|
|
|
Pupica
|
ooooooooooo how sweet9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa D@ISY tut mi mamo tebe radi!!!!:love::love::love::love: Je lepo biti v tej naši družbi, kajne?No mogoče bom počas še zastopla tiste k pljuvajoi čez RR, se poslovijo, pa nazaj propokajo:)-:)-:)-:)-:)- RR je ZAKON!Pa nej reče kdor kolk kar hoče, sestavljamo ga pa me, drage moje, torej MI smo zakon! Mejmo se rade še naprej:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
RR- že tri mesece sem gor 4.5.2005 22:31:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Verjamem:) Tut jst odkrila čist slučajno. Sem pa tuki že...(sam da zračunam:)-)...1 mesec..pa en let..pa 4 mesce..pa ... Ma skor eno leto in pol:)
|
|
|
|
RR- že tri mesece sem gor 4.5.2005 22:35:44
|
|
|
|
Gina
|
No, daisy, a lahko še drugim povem: Daisy je v resnici ena zelo fajn in prijazna punca:), pa super mamica in sem prav vesela, da jo poznam.:rozica: Prav fino, da se včasih na naš konec pripelje.:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
RR- že tri mesece sem gor 4.5.2005 22:38:48
|
|
|
|
Pupica
|
Ja to se pa jaz čist strinjam s tabo Gina:bravo::bravo::bravo::bravo: Morm pa pohvalit tut koruzico, ker me je zelooooooooo presenetil, ko sem bila najbolj ranljiva, mi je on osebno napisal spodbudo:bravo::bravo::bravo::bravo: Me je prepričal čist, da ti moški pove svoje mnenje, to je zame res alfa in omega.No in se mam vama za zahvalt, da je dons tko kot je, pa da se nisem dala:hudicek: Hvala obema! Aja pa tebi tudi Gina:bravo::bravo::bravo:Tut moj se ti zahvaljuje9nebesa Pa ribica, o tem sploh vse naj naj naj:angel:
|
|
|
|
RR- že tri mesece sem gor 4.5.2005 22:38:58
|
|
|
|
lenika
|
Tudi jaz sem ga nekje meseca novembra odkrila čisto po naključju in sedaj ne mine dan, da ne bi prišla pogledat kaj se dogaja. Je pa tudi možek videl,da veliko hitreje tipkam kot sem prej, ker nekaj kilometrine sem pa tukaj že naredila, čeprav nisem ravno med tistimi, ki najveeč pišejo tukaj.
|
|
|
|
RR- že tri mesece sem gor 4.5.2005 22:49:34
|
|
|
|
teta beta
|
Ja, jaz tudi, pa tudi cirka tri mesece, odkar sem :nosecka: in odkar imam adsl. Svaka čast vsem. :bravo:
|
|
|
|
RR- že tri mesece sem gor 4.5.2005 22:54:07
|
|
|
|
Pupica
|
u madona, pol sem jez že inventar kle:zmeden: 1 let pa ene 3 mesece...neky tacga:ups::ups:
|
|
|
|
RR- že tri mesece sem gor 4.5.2005 22:54:49
|
|
|
|
cmokec
|
Vsem, ki v teh dneh praznujete RR zasvojenost, čin, čin :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-. Za darila pa želja, da bi pridno tipkale in da bi vaše škatle zdržale mamino veselje. :bravo::bravo: :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
RR- že tri mesece sem gor 4.5.2005 23:04:32
|
|
|
|
MEGY_Patricija
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Bravvvvvvvvvvooooooooooooooo Tudi jst sem ful vesela da vas use puznam pa čeprav vas ne, prou fajn mi je tuki gor na telem vrtiljaki bi človek lahko reku,pa sej se ve kaj mislim.:kuza::rozica::kuza::rozica::kuza: Za tole svarco mi je pa tku al tku puvedala ""Maja1"" majči hvala ti . .:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Sedaj pa ob enem še tole ššššššššššššščččččččččččččččččččžžžžžžžžžžžžžžžž no, pa naj se vidi, naj se ve, da brez vas nič ne zrihta se, tudi jaz mam zsej strešice na glavi pravijo moje črke.Hvala vsem in tisti kimije svetovala naj googl ugasnem , no pa je samo ponovno ga je blotreba zalaufat.:kuza::kuza::kuza::kuza: LEP POZDRAV OD MEGY:darilo::rozica::darilo::darilo::rozica::darilo:
|
|
|
|
RR- že tri mesece sem gor 4.5.2005 23:04:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, Pupica, pa menda res štejeva med inventar. Tudi jaz sem gor že eno leto in 2 meseca. Juhuhu zame in za ostale inventarke!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
RR- že tri mesece sem gor 4.5.2005 23:08:19
|
|
|
|
Pupica
|
Ej Blacky pol pa kr čin čin a ne:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Bo treba res en big srečanje narest, da se mal v živo vidmo, ker tole je pa res kr ena doba:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
RR- že tri mesece sem gor 4.5.2005 23:35:05
|
|
|
|
D@isy
|
No, punce, mamice, žene....Koruzice, tko kot sem jest; Pupica je predlagala, da se gremo piknik; kje pa kdaj? Hvala tud Pupici, k'me je pohvalila na RR-ju...samo pomagat sem poskušal, ker vem, kako je, ko vsi čezte tolčejo...Ja, prav ste prebrale...to sem jest, Koruzica, Hanin fotrček, al pa očka, al pa futrier, koker č'te..:sloncek::sloncek::bravo: Sam nisem tok na RR-ju, k'me baše čas, zaradi takih in drugačnih aktivnosti, si pa zelo rad preberem mnenja in replike in debate... Naša je pa itak čist not padla, k'un švaba u filmu pr Petrčku :):):):bravo: Bodte fajn in nočko z Notranjske Koruzica p.s.: se bom tud še pod svojim nickom kej oglasu PAPA
|
|
|
|
RR- že tri mesece sem gor 5.5.2005 9:34:31
|
|
|
|
Pajaca
|
Ajej kok sem pol jaz že stara. Tam enkrat maja 03 sem najdla tale RR... to bo pa kar že 2 leti. Sam takrat je blo gor sam ene par punc, pa vse si na eni strani najdu.
|
|
|
|
RR- že tri mesece sem gor 5.5.2005 9:41:11
|
|
|
|
BARBARA R.
|
:bravo: mi! Predvsem pa :bravo::bravo::bravo: RR timu! :muca:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?