Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kam na izlete v okolici Moravskih toplic 16.3.2009 21:28:16
|
|
|
|
maca m
|
Mi smo šli lani tja za en teden, tudi prvič. Pa sem šla v hotel in mi je en mlad fant dal zemljevid, na njega pa narisal in napisal kaj se splača it pogledat. Zdaj ne najdem zemljevida, da bi ti napisala kraje, ti bom sam napisala kaj smo videli. Šli smo gledat - Tropski vrt, tam tudi gojijo orhideje, - Plečnikova cerkev, - zapeljali smo se do Mure - mlin na Muri, Otok ljubezni - tromeja - avstrija, slo, madžarska - en dan smo se zapeljali na madžarsko, mislim da Lenti - malo po nakupih Pa vsak dan smo šli v drugo gostilno, hrana v tistih krajih je izvrstna, porcije obilne - nami, njami
|
|
RE: Kam na izlete v okolici Moravskih toplic 16.3.2009 21:46:34
|
|
|
|
Anitka
|
Maca je lepo opisala kam v naših krajih . Če te bo zanimalo pa še kaj pa me le pocukaj za rokav.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?