|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sprememba položnic....
16.3.2009 19:50:36   
tweety83
Rabim majhno pomoč
stvar je taka da se je moj tast izselil iz naše hiše in tako smo ostali v hiši sami ta mlagi. In sedaj bi radi, da bi prihajale položnice na mojega fanta in ne več na tasta. In sedaj me zanima - ali je dovolj da pošljem samo dopis o tem ali je potrebno še kaj drugega (gre za Rtv, Telekom,Okp, Komunalo in Elektro).
Hvala za pomoč
Lpuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sprememba položnic....
16.3.2009 20:03:16   
Jančika_
Ko sem nazadnje to počela, sem poslala samo dopis, pa kolikor se spomnim, nisem nič prilagala (je pa to kar nekaj let nazaj in nisem čisto prepričana). Nekateri ti potem pošljejo njihov obrazec, ki ga izpolniš in pošlješ nazaj. Ravno nocoj me spet čaka to delo, bom pa priložila kopijo dovoljenja za vpis novega lastnika v zemljiško knjigo. 

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.3.2009 20:06:04   
Splišni
Meni so pri telekomu 10 let nazaj ful komplicirali. Ker je stara mama umrla, jaz sem se vselila v njeno stanovanje, sem morala spremeniti spremembno lastništva priključka. Za to sem potrebovala mrliški list in soglasje dedičev.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
16.3.2009 20:09:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tweety83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.3.2009 20:15:48   
tweety83
Pa lih ta Telekom mora vedno nekaj komplicirat. In ziher si morala še plačati vlogo za prenos številke?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.3.2009 20:54:03   
Jančika_
Ja, mater, točno, Telekom je zakompliciral do amenauser posted image . Morali smo dat vlogo za prekinitev naročniškega razmerja, obenem pa vlogo za sklenitev novega na drugo ime. In tista carica za šaltrom je ti dve zadevi pozabila speti skupaj in so drugi list založili. Tako da so nam lepega dne kar tako odklopili telefonuser posted image user posted image user posted image . Potem se je pa še nekaj pametno delala in se ni hotela opravičit. Takrat sem delala ravno nasproti Telekomove štacune, pa me je nekaj dni resno imelo, da bi šla babo nabrcat, ker je bila tako nesramna. Če bi nam zaračunali še ponovni priklop, bi pa po moje popenila. Ampak ga niso, vsaj toliko pošteni so bili. 

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
16.3.2009 20:54:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tweety83)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
16.3.2009 20:58:45   
Jančika_
Aja, naj izkoristim kar tole temo za eno vprašanje, saj se delno nanaša na to. Kako ste recimo pri selitvi uredili, da so bile obveznosti plačane do tega in tega datuma? Mi gremo s 1. aprilom tu ven. Elektriko bom popisala, kaj pa ostalo? Večina računov prihaja za nazaj, ne? Torej se bo verjetno najboljše zmeniti z novo lastnico, da nam prihrani račune, ko pridejo?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.3.2009 21:25:10   
tweety83
Odvisno kakšno lastnico imaš. Ja večina računov prihaja za nazaj. Sem pa ziher da se nič ne bo bunila, če boš vse lepo poplačala za nazaj.user posted image
A greste na boljše?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.3.2009 21:41:25   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: tweety83
A greste na boljše?

O ja, na veliko boljšeuser posted image . Zdajle pišem tele dopise in gledam, kaj prihaja za sproti (RTV recimo) in kaj se bo verjetno dalo popisat in plačat do datuma (elektrika, voda in plin), drugje bom pa tudi poskusila urediti. Drugače se bomo pač zmenili.

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.3.2009 7:40:31   
barika
Jančika, ko sma se midva selila sem, je prejšni sin lastnika plačal vse za nazaj, midva pa potem od meseca vselitve naprej.
SO pa pri telekomu in elektru neki kompliciral. Najbolj telekom, ko ne ve, kaj pomeni, da je človek pokojniuser posted image , pa kr neke fore, tak da sma jih skenslala in šla k drugemu operaterju.

Pa ne pozabit na banki sporočit, da imaš nov naslov, ker frajerji pri eni banki (lahko ti na zs napišem) mojmu vse uradne dokumente še vedno pošiljajo na star naslov (se pravi razne pin kode itd.), pa jih vedno gnjavi in zadnjič celo zagrozil, da jih bo prijavil, pa nič ne pomaga,,, v glavnem izpiske dobi na pravi naslov, pomembne stvari pa na staregauser posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.3.2009 7:44:57   
emaa
barika naj tvoj preveri, če je banka v bančnem registru spremenila njegove podatke, ne sam v svojem sistemu, so kar površni, izdajalci kartic pa sploh ne pogledajo, da je bil naslov že ne vem kolikokrat spremenjen, so očitno mal za časom. 

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.3.2009 7:47:32   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: emaa

barika naj tvoj preveri, če je banka v bančnem registru spremenila njegove podatke, ne sam v svojem sistemu, so kar površni, izdajalci kartic pa sploh ne pogledajo, da je bil naslov že ne vem kolikokrat spremenjen, so očitno mal za časom. 

sej jih je gnjavil pa dopise pisal itd.. bomo naslednjiič vidl,kam bo kej prišlo (ker pride k njegovi mami tak ni panike)..sam a ni to kaznivo?user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.3.2009 7:53:04   
emaa
Če je kaznivo ne vem, mi gre pa močno na živce. Čeprav vsi bančni dopisi, pini, prihajajo na pravi naslov, potem ko so še v registru spremenili. Ampak izdajalec kartic pa dosledno pošilja na naslov na katerem me že 6 let ni več kartice. pa še poštar jih da iz roke brez problema. A odločbo za vrtec pa meni poštar ni hotel dat, ker je bila na moža naslovljena. Sori mi je pa bančna kartica bolj pomembna, sploh če pride v neprave roke.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?