|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nočno prebujanje 7-m
16.3.2009 12:30:09   
sana76
spoštovane mamice in očetje,
imam 7 m staro hčerkico, ki se vsako noč prebuja, ji dam dudouser posted image in zaspi, čez 1 uro spet,user posted image .... nazadnje jo podojim ob cca 21.30, nato pa spet ob 4.30 ali kasneje, ko se zbudi, prej pa nikoli. prej sem jo tudi ponoči dojila, nato sem jo tega odvadila tako, da sem ji dajala dudouser posted image . ponoči ni lačna, saj poje tudi večerjo, pa tudi sicer uvajama gh, ob dojenju. zdi se mi, da se je navadila, da ji dam vselej dudo, ko malo zastoka. prebuja se skoraj vsako uro. Ali naj jok preslišim? to sem že poskušala, vendar se je iz stokanja razvil močan jokuser posted image , ki ga ni bilo konec. poskusila sem tudi s kvasom, a ni nič pomagalo, prvih nekaj noči jo je močno napenjalo in je kakala, nato pa se je kvasu navadila in zbujala se je še naprej (približno vsakih 1-2 ure).
kako ste ve to reševale??? koliko časa se je vaš otrok še iz navade zbujal, če ste ga pustile v joku??? user posted image user posted image Imela bom še toliko energije, da bom preizkusila še kakšen 'recept', čeprav sem že pošteno utrujena. le 1x v 7 m je skupaj prespala 4,5 ure, kar se mi je zdelo waw. zdaj pa sem res že utrujena, kronično neprespana in z glavoboli...
ali jo morda dajem prepozno spat (da ni od preutrujenosti nemiren spanec???), saj je zaspana že ob 20.00, vendar ji čas zategujem, da ji dam čim kasneje mlečno kašico in zadnji podoj, da bo zdržala do 4.30 ali 5.00??? user posted image
če ste imele ali imate podobne težave, mi prosim pomagajte s kakršnim koli nasvetom, preverjeno metodo,...
zelo vam bom hvaležna za vsak konkreten nasvet, čeprav vem, da je vsak otrok drugačen, ampak velja poskusiti.
lep dan vam želim in veliko veselja z vašimi malčki
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nočno prebujanje 7-m
16.3.2009 13:31:21   
jolly123
Hja jaz ti prav hudo pametnih nasvetov ne bom mogla dat, ker smo zadnje čase na istem smo pa stari 5,5 meseca. Vendar sumim, da je to zaradi zobkov, ki mu rastejo. Jaz ga kar pustim stokat že zato, da ne skočim na vsak njegov mig, včasih mu še celo uspe samemu nazaj zaspat in če mi enkrat ali dvakrat ni treba ustat je to že user posted image  user posted image

Pa jo res probaj dat prej spat, drugače razporedi obroke pa boš videla, to delaj vsaj par dni, da boš lahko opazila razliko.

(odgovor članu sana76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.3.2009 13:55:01   
nia5
ali jo morda dajem prepozno spat (da ni od preutrujenosti nemiren spanec???), saj je zaspana že ob 20.00, vendar ji čas zategujem, da ji dam čim kasneje mlečno kašico in zadnji podoj, da bo zdržala do 4.30 ali 5.00??? user posted image

Če je ob 20.00 zaspana, zakaj je ne daš spat? Otrok pri 7m ne rabi več nočnega obroka, tako da ni mus da se ti bo prej zbudila, če jo boš dala prej spat. Recepta žal nimam, saj se mi pri skoraj 10m tudi zbujamo in pijemo čaj, včasih ji dam ponoči mleko.
Ko vidiš da je zaspana jo daj spat, pol boš pa videla, kako se bo obneslo. Vso srečo.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu sana76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.3.2009 14:04:55   
slovenka
Jah, naša je stara 8.5 m in se še prebuja - enkrat je lačna, sicer jo pa malo pobožam in spet zadovoljno spi naprej. Sicer se ne zbuja ravno na 1 uro...

To ko pišeš glede ure spanja - jaz bi jo dala spat, takoj ko je zaspana. Naša se ob 20h naje, potem pa če greva midva spat ob 23h recimo, ji še kar podturiva eno flaško mleka in običajno kar v spanju v kinderpetu spije - potem veva, da tam do petih ne bo lačna. Čeprav pojamra vseeno kakšnih dvakrat do tiste ure - sedaj jaz to štejem k rasti zobkov, da jo malo zaboli... - ampak če jo samo pobožam in skočim nazaj v posteljo, se ne prebudim tako, kot če grem mešat flaško...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.3.2009 15:07:03   
end1
moja pumčka se je tudi zbujala tam od 7 m pa do 14m in v tem času dobila tudi večino svojih zobkov, ko se je zbudila je mal pojokala, sem ji dala dudo in je nazaj zaspala, pol smo jo pa dali spat v svojo sobico in se ni več zbujala, sinkota zdaj ma 6,5 m bom dala spta prej v svojo sobo. Bomo vidli kako bo.

(odgovor članu sana76)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
16.3.2009 18:21:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu end1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?