|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Skorpija na tleh...
4.5.2005 18:11:59   
Skorpija
Joooj punce, danes me je pa taka žalost zvila, da rabim malo pobožkov, ker sem čisto down... Dan se je začel tako, da sploh nisem vstala iz postelje dokler nisem šla v službo - to je bilo ob enih!!!:zmeden:

Počutim se čisto prazno... Kot da ni več smisla in da mi vse kar je lepega polzi iz rok. Dobro da je moj :love: z mano, ker sem kot ena žival, ki si liže rane. Punce, včasih res čisto obupam - žal mi je da vas zasipam s tem, ampak v službi se moram samo smehljat in to je pa najbolj težko...

Sori punce, vsem eno :rozica: in hvala, da se lahko izkašljam pred vami...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Skorpija na tleh...
4.5.2005 18:44:42   
tinkamiška
Par postov nižje so punce pisale podobno:( Včasih pač pridejo dnevi, ko se zdi vse brezupno in sej vem, da veš, da je to trenutno stanje, ki se potem zmeraj spremeni v bolj prijetno. Si rekla, da si vesela, da imaš:love: ob sebi, da te malo pocrklja, vidiš to je že en velik plus;) Pa vsak dan se zgodi kak prijeten, nepričakovan dokodek, pa čeprav je čisto majhen.

Vem, kako je, če se moraš silit in skrivat pred drugimi kako se počutiš, ampak včasih nas pa to vseeno malo zamoti in spet je mimo taslab dan. Jutri bo verjetno mnogo lepši:rozica::rozica::rozica:

Ti želim, da bo jutri zate veliko bolj prijeten dan:rozica:

Tinka

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Skorpija na tleh...
4.5.2005 19:04:25   
lumpy
Ne sekiraj se skorpija, mi smo s tabo.
Jaz sem danes ok, predvčerajšnjim sem pa imlea tudi podoben dan kot ti, zamorjena v nulo, brez energije, že skoraj depresivna. Pa je ta dan minil in že je vse lepše in boljše.

Te čist razumem kako je, ko pride takšen dan.

Še dobro da imamo te krasne :love:, ki popazijo na nas in nas bodrijo, ko smo čisto na tleh ali celo pod tlemi.

Pomisli na to da je jutri že nov dan, tega bo kmalu konec, vreme bo lepše, hormončki na svojih mestih...

Pa bo, drži se in javi jutri, če si kaj boljše

Lep pozdrav :rozica:

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Skorpija na tleh...
4.5.2005 19:04:54   
sugar
:muca:

haj,

Skorpija tu ne rabiš take "maske", kot jih moramo po večini vse imeti v službah (nažalost je tako, da nam raje kdo privošči kaj slabega, kot da bi ti dal spodbudno besedo, zato naše telo reaagira tako kot reagira). Misli pozitivno škorpijončki to znamo, sej veš, če ne bo jutri bolje bo pa pojutrišnem.
Stisni svojega k sebi, razumel te bo, saj veš.

Tudi jaz nisem na kaj boljšem ravno danes sem izvedela, da je obstoj naše firme pod nekakšnim ??. Upam sicer, da ne bo tako, če smo se že iz podobnih situacij zvlekli, se bomo tudi iz te.

Ne misili, da se je svet obrnil proti tebi, tvojim željam, ... TU SMO ZATE TI NUDIMO RAMO IN TE SLIŠIMO IN RAZUMEMO.

Potolaži se, stisni se k njemu.

Papa
:kuza:
sugar

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Skorpija na tleh...
4.5.2005 19:10:58   
Skorpija
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

PUNCE VE STE ZLATE!!!! Zdaj grem pa domov v brlogec in jutri se prijavim s kakšnim vicem, da popravim današnji vtis - HVALA VAM!!!

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Skorpija na tleh...
4.5.2005 19:57:12   
girly
včasih se mormo tud zjokat in pojamrat. sej zato smo pa tuki-da smo ena drugi v oporo, da se smejimo skupi, ko smo vesele, skupaj jočemo, ko smo žalostne in se jezimo, ko smo jezne....

upam, da bo jutrišnji dan lepši škorpija in ne boš več tko down.

pa :bravo: za naše :love:, ki nam stojijo ob strani tud, ko smo malo manj fajn

pozdravček :rozica:

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Skorpija na tleh...
4.5.2005 20:59:28   
gven
Joj skorpija, kot da bi poslušala sebe.
Za mano sta tako težka dneva, da sta me hotla še danes spremljati, pa sem se odločila da ne!!!
Glavo gor, vse bo OK:!!!!!
Zaradi občutkov pa vem, ne morem ti povedat kako te tazumem.Če ti je težko se zjokaj to pomaga verjemi.

Glede smeha v službi: ja na žalost je to tko, na moramo prikrivati stvari, za katere nočemo da jih druhi opazijo.
Po najinem drugem ICSI nažalost neuspešnem, sem mislila da me bo pobralo, misla sem kar vpit, ampak sej se raje zjokala, pa je blo mal lažje.!!! Pa čeprav se še vedno ne morem sprijazniti.... Še kar naprej :((:((:((

No tako, zdaj pa malo optimizma pa bo:

Pošiljam vam veliko :angel::angel::angel::angel:

Pa, pa

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Skorpija na tleh...
4.5.2005 21:46:01   
Anitka
Skorpija ja vse nas velikokrat doleti tako vzdušje, ko bi najraje kar za vedno zaspal in se tako rešil vseh težav. Upam, da te bo to vzdušje kmalu minilo in zavedaj se, da si vsak dan bližje svojemu cilju. Ko pa ti je hudo pa le pridi med nas, da bomo skupaj prebrodile večje in manjše krize.

Želim ti, da boš prav kmalu imela druge skrbi - npr. "Katere hlače pa naj zdaj oblečem, ko buši kar raste?" Če ne drugo, upam, da sem ti z zadnjim stavkom privabila na usta vsaj majhen nasmešek.;)

Pa srečno,

Anitka:pika:

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Skorpija na tleh...
5.5.2005 7:30:11   
Maša26
Skorpija, saj so punce že vse povedale, samo dodajam, da te razumem v dno duše :rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Skorpija na tleh...
5.5.2005 9:17:19   
Gea1
Kot bi gledala sebe. Tudi jaz sem danes žalostna in še bolj sem bila včeraj, ko me je presenetila jovo na novo ta :hudicek:. Pa sem se mogla prisilit, da sem bila dobre volje, ko sva tik za tem šla na obisk. Grono je, saj vem.
Ampak ne gre drugače in nič ne pomaga. Le upanje tli vedno močneje.

Upam, da si danes že boljše volje! :sloncek:

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Skorpija na tleh...
5.5.2005 19:02:53   
aljča
Tud vreme je veliko krivo z kombinacijo naših hormonov.Danes se smejemo jutri jočemo.Jaz ti želim da ti čimprej posije sonček in te napolni s pozitivno energijo.Imaš pa tu mojo ramo pa, če ti še bolj pade dol se kar nasloni name, ker tud jaz včasih rabim kakšno ramo;)pa se bom spomnila nate ok.:rozica:
čao Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.