Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: V katerem poskusu vam je uspelo zanositi? 18.3.2009 13:59:00
|
|
|
|
Picabo
|
V prvo (1. mesec), jaz pravim, da je to čudež... Res pa sva bila daleč stran od ponorelega sveta, na Tajskem. Tko, da zdej "sva" v 12t in se veseliva vsakega novega dne in centimetra (ha ha - tu moj ni vštet).
|
|
RE: V katerem poskusu vam je uspelo zanositi? 20.3.2009 20:38:53
|
|
|
|
majolkica
|
teče 12. mesec.... delava pa na prvem .... ampak kot si želim odmislit vse to, enostavno ne morem... kako odmisliš?!?! ena je rekla nov hobi... se mi zdi, da sva že zdaj preveč z vsem zaposlena..
|
|
RE: V katerem poskusu vam je uspelo zanositi? 20.3.2009 22:15:44
|
|
|
|
LUNA83
|
Ja če katera da nasvet kako odmislit? Midva se trudiva že nekaj mesecev pa,.. upam da je april najin mesec,.. Navijam za vse ki nam še ni uspelo da nam čimorej uspe.
|
|
RE: V katerem poskusu vam je uspelo zanositi? 20.3.2009 22:22:52
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: riba83 Vem pa za eno prijateljico, ki je govorila da še ima čas, da ona sploh ne bo imela otrok, kaj si naj z njimi, pa imenovala jih je froci; potem pa taka avša takoj zanosi in se v trenutku spremeni. To pa se mi zdi zelo ne fer do tistih, ki si res želimo. kaj ima ona pri tem, da ti nisi še zanosila? midva se trudiva 3 leta... zdaj sva v 5.IUi...pa nihče drug okoli ni kriv, da njim takoj rata, nama pa že tri leta ne...oziroma 1.postopek je bil uspešen, pa sem mela v 9.tednu abrazijo ker ni bilo srčka... nihče ni kriv...sve je očitno splet okoliščin
|
|
RE: V katerem poskusu vam je uspelo zanositi? 21.3.2009 0:12:11
|
|
|
|
mojca345
|
jaz pravim " lide da, life vzame. se pa life odloči, kdaj je PRAVI ČAS " tak je....
|
|
|
|
RE: V katerem poskusu vam je uspelo zanositi? 21.3.2009 3:14:02
|
|
|
|
sonček33
|
nama je s pomočjo zdravnikov uspelo v 43. poskusu... Fargi - kdor ni v tem, ne razume. Jaz se niti ne trudim, da bi me razumeli. Zate pa itak veš, da držim pesti sto na uro.
|
|
RE: V katerem poskusu vam je uspelo zanositi? 21.3.2009 8:42:44
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 nama je s pomočjo zdravnikov uspelo v 43. poskusu... Fargi - kdor ni v tem, ne razume. Jaz se niti ne trudim, da bi me razumeli. Zate pa itak veš, da držim pesti sto na uro. Ja, ta je že dooolga, kaj toliko let si se zdravila v neplodnostni, ali Jaz sem sicer tudi tu nekje, ampak se zdravim v N. A, eno leto, prej pa sva se sama trudila......ufff ko se spomnem je bilo hudo Pa pa!
|
|
RE: V katerem poskusu vam je uspelo zanositi? 21.3.2009 8:45:26
|
|
|
|
Rakica_80
|
Sem pozabila napisat, da se tudi jaz ne trudim, da bi me razumeli
|
|
RE: V katerem poskusu vam je uspelo zanositi? 19.4.2009 20:43:24
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 1. pri 26 let takoj v prvi poskus 2. pri 28 let v 2. poskus Sedaj še vedno pri 28. let v prvi poskus (nisem vedela, da sem sploh zanosila, da je bi šok)
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: V katerem poskusu vam je uspelo zanositi? 19.4.2009 21:04:54
|
|
|
|
amaya
|
1. nosečnost po enem mesecu, torej ena menstruacija je šla mimo... 2. nosečnost me je pa zadela kakor strela z jasnega, saj sem zanosila 7 mesecev po porodu. Sedaj pa čakam na dan D in sem že vsa nestrpna in pa tudi malo zaskrbljena Vsekakor pa srečna!
|
|
RE: V katerem poskusu vam je uspelo zanositi? 19.4.2009 21:21:25
|
|
|
|
Erin
|
uspelo nama je v 3. "rundi"
|
|
RE: V katerem poskusu vam je uspelo zanositi? 19.4.2009 22:40:36
|
|
|
|
bejbibu
|
Nama je uspelo v 3. krogu!!!
|
|
RE: V katerem poskusu vam je uspelo zanositi? 20.4.2009 8:07:53
|
|
|
|
mojca345
|
nama še v nobeni rundi ni uspelo...... pol pa k ne rata začnem razmišljat " mah sej boljše tako, a ne. bo lažje, ko bo novi večji avto (naprimer)."...čez 5 minut mi je že vseeno za vse materijalne stvari, sam da bi lahko držala svojega angelčka v rokah.
|
|
|
|
RE: V katerem poskusu vam je uspelo zanositi? 20.4.2009 8:54:48
|
|
|
|
anci banci
|
pa 3 letih neuspešnega truda nama je uspelo v 1 postopku umetne oploditve
|
|
|
|
RE: V katerem poskusu vam je uspelo zanositi? 20.4.2009 10:48:31
|
|
|
|
Rakica_80
|
Anci banci, jaz se trudim že pet let- neuspešno, sedaj sem v 1 postopku Umetne oploditve in mi bo uspelo, kot tebi Jahhh kaj čem,sem optimist Kdaj imaš PDP?
|
|
RE: V katerem poskusu vam je uspelo zanositi? 20.4.2009 10:59:22
|
|
|
|
anci banci
|
bebii držim pesti da ti bo ... ti kar pozitivno razmišljaj in bodi optimist... tudi jaz sem in se je res obrestovalo.. pa seveda sporoči datum poroda je 16.7 tako da je še nekaj pred mano ampak dnevi kar letijo in 16 bo takoj tukaj
|
|
|
|
RE: V katerem poskusu vam je uspelo zanositi? 20.4.2009 12:06:35
|
|
|
|
Rakica_80
|
Anci banci, če ti povem po resnici, si mi bila najbolj blizu tu na forumu od začetka, ko sem komaj prišla na forum in ko sem zvedela da si noseča, sem bila presrečna, kot da bi jaz bila 16.7 pa bo hitro tu, naj povem, da bo tvoj RAK kot jaz Ti javim, ko bo plusek- to pa bo kmalu Srečno!!!!
|
|
RE: V katerem poskusu vam je uspelo zanositi? 20.4.2009 14:31:17
|
|
|
|
anci banci
|
joj hvala me je kr ganilo kar si napisala:) rakci so ful fajn ljudje (rok imam točno da rojstni dan moje mame) resnično ful stiskam pesti in navijam tud za tvoj plus tudi tebi srečno
|
|
|
|
RE: V katerem poskusu vam je uspelo zanositi? 20.4.2009 21:02:32
|
|
|
|
Jada82
|
Midva sva sedaj v 6. krogu ... ko tako berem, se mi niti ne zdi veliko ... ampak ko pa spet druge berem, da ste zanosile v 1., 2. ali 3. krogu, pa se mi spet zdi veliko ... uf, tole je res cela višja matematika Drugač pa BEBIII, resnično stiskam pesti zate tudi jaz in resnično verjamem, da ti bo uspelo in to prav kmalu! Saj, zakaj pa ne bi .... tolikim je, tudi tebi bo!!!!! Upajmo vse, da bomo čim prej dočakale svoj +!!! LP!
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.