|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lepe, seksi nogice...
4.5.2005 13:53:01   
Anonimen
Hojla punce!
Sezona sandalčkov in odprtih čevljev je tu. A katera ve, kje v Lj je kakšen dober pediker? Do sedaj sem sama skrbela za svoje plavutkice:)-, rada pa bi imela enkrat res fuuuul lepo urejene. Sem si kupila dva taaaka lepa:love: prstančka za na noge in bi rada, da res lepo izgleda.
Lepe pozdravčke vsem!
Nojči:sloncek::sloncek::sloncek:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Lepe, seksi nogice...
4.5.2005 13:55:16   
kofetek2010
če bi šla v tiste oaze, ki jih imajo v trgovskih centrih in nogo gor vrgla bi te po moje mal čudn gledal al pa tud ne :)-

žal ne vem, ker si za enkrat še sama popedinam 8)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Lepe, seksi nogice...
4.5.2005 14:03:08   
Anonimen
:)-:)-:)-Ja, to bi pa bil hec. Pa nohti mi niti niso tak problem, bolj tista zadebeljena koža, ker se ukvarjam s takim športom, ki zelo obremeni stopala in je potem na določenih mestih tista bljek:zmeden: koža. Doma nimam časa namakat tačkic-če pa bi se dogovorila pri peidkerju, pi pač morala it tja.:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Lepe, seksi nogice...
4.5.2005 14:20:36   
Nogavička
Če si iz Bežigrada je en dober kozmetični salon v podhodu pod Mercatorjevo upravno stavbo. Ampak se ne spomnim, kako se imenuje.

:rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Lepe, seksi nogice...
4.5.2005 14:30:20   
Anonimen
Nogavička, nogavičke gor, pa je rešeno, ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Lepe, seksi nogice...
4.5.2005 14:30:43   
Rozalija
Jaz sem bila parkrat pri Ajdi v Šentvidu, pa mi je fino nogice spedenala. Zdajle bom spet k nje zavila, da me mal popedena.

Tacenska cesta 120, 1210 Ljubljana-Brod
Tel.: 01 512 38 38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Lepe, seksi nogice...
4.5.2005 14:34:58   
Anonimen
Rozalija, nejlepša hvala!
Al bina uffff, ne gre več v nogavičkah. Že kar nekaj dni skačem brez okoli, v njih bi se skuhala:)-.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Lepe, seksi nogice...
4.5.2005 14:36:18   
Anonimen
Kok pa kej to stane? Me firbca, k se jaz k temu spravljam že 5 let. Tuki je videt resničnost reka: počasi se daleč pride. :zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Lepe, seksi nogice...
4.5.2005 14:36:27   
Anonimen
Ja, maš prou, mi doma že bosi okorg bajte haramo ;)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Lepe, seksi nogice...
4.5.2005 14:39:06   
Anonimen
Kaj pa vem, Sedaj sem nekaj po netu brskala in mislim da se cene gibljejo nekje od 3.500, do 5.000.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Lepe, seksi nogice...
4.5.2005 14:55:45   
Lenny
Madona, Nojči, zdaj si mi pa lušte naredila! Jaz bi tudi moje podplate nekomu v rihtanje odnesla.
Da pristavim svoj piskrček in ne odpiram nove teme: mariborčanke, a pozna katera pri nas kakšno dobro in ne pregrešno drago pedikerko?
Pozdravček!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Lepe, seksi nogice...
4.5.2005 15:02:08   
Anonimen
Ane, Lenny, bo kar treba v akcijo in reskirat par jurčkov. Če je pa toook fajn, če so podplatki mehki in gladki. Vsaj meni je to zelo všeč, pa moj :love: ima tudi to raje, kot da ga popraskam s podplatom:)-8):)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Lepe, seksi nogice...
4.5.2005 15:03:51   
kofetek2010
Nojči - kaj pa če ti jih tvoj :love: popedena? obrnjena jugo varjanta (dragi, operi mi noge!) :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Lepe, seksi nogice...
4.5.2005 15:09:24   
Anonimen
:)-8):)- Jana, ti si pa faca! Bo raje druge stvari popedenal...mogogče:)-...vsej upam8)...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Lepe, seksi nogice...
4.5.2005 15:14:24   
kofetek2010
ja, nekje je treba začet in potem višje... :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Lepe, seksi nogice...
4.5.2005 15:17:43   
Anonimen
:)- mogoče bo pa raje začel, če bojo futke že mehke...mislim da bom raje šla h pedikerju, da ne bom predolgo čakala:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Lepe, seksi nogice...
4.5.2005 15:24:37   
kofetek2010
to imaš pa tud prav :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Lepe, seksi nogice...
4.5.2005 15:24:40   
Anonimen
Če bos po peščeni plaži hodiš, pa celo poletje tud - nimaš teh problemov. Menda-to sem na diskaveriju pobrala, ker so mele neke domorodke ful lepe tačke zarad tega. Jaz sem kot mulka celo poletje bosa lutala okol. Rezultat, večno pobunkane plavutke, dvignjeni nohti, popraskani in plavi podplati. Res pa je, da se mi noge niso nikoli potile. :(

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   Lepe, seksi nogice...
4.5.2005 15:29:54   
Anonimen
Mmmmm, lepe peščene plaže, hja, mogoče bi si pa v lavorček natrsla mivko in med tem ko peglam, stala v njej:)-
Drugače pa sem bila tudi kot mula ves čas bosa-rezultat-povsem potolčene noge, razbiti členki, porezani podplati...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   Lepe, seksi nogice...
4.5.2005 16:13:36   
emaa
pedikura je tko fajn, sem si jo pred poroko prvoščla, pa zdele si jo bom tud kmal

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Lepe, seksi nogice...
4.5.2005 19:56:15   
Magi*
jaz sem bila prejšnji teden prvič v življenju (mi je sestrica podarila bon). pa sem bila kar malo razočarana. čist isto, če ne še slabše, spedenane nogice, pa fuuulllll premal masaže. sem mislila, da bo mal več cartanja nogic. drugič si bom omislila samo masažo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Lepe, seksi nogice...
4.5.2005 23:20:39   
Annny
Nojči, a treniraš borilne veščine?:miska:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Lepe, seksi nogice...
5.5.2005 11:44:06   
Anonimen
Trenutno sky-bo (3-4 krat tedensko), če poznaš. Bolj agresivna varianta aerobike z veliko elementi borilnih veščin ob čisto hudi muziki. Fajn zadeva, za znebit se negativne energije in se nafilat s pozitivo in bi potem še boljše mama:)-.
Drugače sem se pa naročila h pedikerju v kliničnem centru. Baje da je super-moja tetka hodi tja in je fuuul zadovoljna. V ponedeljek grem, bom poročala, kakšen je efekt:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   Lepe, seksi nogice...
6.5.2005 9:20:29   
Lenny
Evo, tudi jaz se bom razvajala. Včeraj smo malega peljali na Ptuj plavat, jaz pa zagledam tam v termah pedikerko. Jupi. Sem se veselo naročila za naslednji četrtek in se bom pustila razvajati, ko bosta mali in oči čofotala. Komaj čakam!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?