Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Viktorji s Slonom in Sadežem 15.3.2009 13:48:14
|
|
|
|
andreja32
|
jaz pa letos nisem gledala in to prav zaradi voditeljev...na radiu sta mi bila suprca,na TV-ju pa mi delujeta ala want to be funy...
|
|
|
|
RE: Viktorji s Slonom in Sadežem 15.3.2009 13:54:54
|
|
|
|
Marogica
|
Jaz pa takšnih stvari sploh ne gledam. Ne domačih, ne tujih. Me utrujajo že same po sebi...GLedati, kdo je kaj dobil, poslušanje nekih kao duhovitih napovedi dobitnikov in teh, ki napovedo same dobitnike....ma res se imam rada...zato gre moj čas v druge namene.
|
|
RE: Viktorji s Slonom in Sadežem 15.3.2009 14:15:13
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: muki1 IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Se v celoti strinjam z Bambino in tudi meni sta Slon in Sadež bila fajn (tudi lani sta mi bila), je pa res, da imata specifičen humor, ki pa (očitno na nesrečo mnogih) ni razumljiv vsem - ga je treba poslušati, ne samo gledati, kako se afne gunca. Zrnec je izreden mimik, s čimer je njegov humor bližji množicam, S&S pa imata poudarek na besedeni komiki, kjer pa je pač treba še malo možgančke vklopit Da, da. Je treba malo gruntat zraven, to pa je za utrujen slovenski narod že preveliko delo za sobotni večer . Nisem gledala, ker itak ne morem. Poznam pa njun humor in lahko rečem, da sta 1A. Pred leti sta bila na Radiu Center vsako jutro, ko sem se vozila v službo. Potem pa je prišel tisti tečni Javšnik. S&S se za razliko od ostalih "komedijantov" delata norca iz dogodkov in ne iz ljudi. To pa je za trača-željne-in-brez-vklopljenih-možganov ljudi pretežko. (verjetno sem zdaj kakšno užalila in se vnaprej opravičujem) Kaj malega pa tudi iz ljudi tudi. Recimo na lestvici golih moških, ki bi jih slovenke želel videti, sta se znašla za Galuničem. In to jima je prav, ker ne bi želela biti gola pred Galuničem. To je že malo delanja norca . Pa on prispevek Slovenski film mi je bil tudi hecen. Nisem modni poznavalec, ampak obleka Erike Žnidaršič pa mi res ni bila všeč. Ful ji je drugače lepo postavo pokvečila s tistimi zebra vzorci
|
|
RE: Viktorji s Slonom in Sadežem 15.3.2009 14:24:15
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Nisem modni poznavalec, ampak obleka Erike Žnidaršič pa mi res ni bila všeč. Ful ji je drugače lepo postavo pokvečila s tistimi zebra vzorci meni pa je bila zanimiva je šla fajn za njo
|
|
[Brisano sporočilo] 15.3.2009 14:38:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Viktorji s Slonom in Sadežem 15.3.2009 16:01:51
|
|
|
|
ZARA
|
Meni sta Slon in sadež carja. Res. Se mi zdita pravšnja za tako prireditev.
|
|
RE: Viktorji s Slonom in Sadežem 15.3.2009 16:33:39
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Potem pa je prišel tisti tečni Javšnik. No on je lep primer človeka, ki se meni ne zdi smešen. Ne morem se mu smejat. Spljoh. Podobno kot Mr. Bean. Antipatičen do konca.
|
|
RE: Viktorji s Slonom in Sadežem 15.3.2009 18:28:18
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Meni sta Slon in sadež carja. Res. Se mi zdita pravšnja za tako prireditev. lahko se jaz kar tukaj podpišem? Hvala.
|
|
|
|
RE: Viktorji s Slonom in Sadežem 15.3.2009 19:20:37
|
|
|
|
haloze
|
Jaz pa sem pogrešala Zrneca, ta dva sta mi preveč antipatična.
|
|
|
|
RE: Viktorji s Slonom in Sadežem 15.3.2009 20:55:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Potem pa je prišel tisti tečni Javšnik. No on je lep primer človeka, ki se meni ne zdi smešen. Ne morem se mu smejat. Spljoh. Podobno kot Mr. Bean. Antipatičen do konca. Meni gre Javšnik na živce s tistim svojim naglasom. Bljak. Mr. Bean mi je pa smešen, ker je sposoben samo z dejanji pokazat tisto, kar nekateri še z besedami ne morejo. Ampak je vseeno razlika. Film, ko gre v Ameriko (in so ga producirali Američani ni bil smešen spljoh), medtem ko so filmi in nanizanke, producirane od Angležev za crknit smešne.
|
|
|
|
RE: Viktorji s Slonom in Sadežem 15.3.2009 21:45:27
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Meni sta Slon in sadež carja. Res. Se mi zdita pravšnja za tako prireditev. lahko se jaz kar tukaj podpišem? Hvala. Se strinjam.
|
|
RE: Viktorji s Slonom in Sadežem 16.3.2009 8:24:42
|
|
|
|
alda
|
Slon in Sadež sta mi bila in sta še vedno GENIJA na svojem področju...tako kot je že nekdo prej omenil nekako vedno zadeneta bistvo pa čeprav je prekrito z lupino..kot pri Montty Paiton al pa Onlly Fulls and.... nekako nepriseljen in nepredvidljiv humor Tudi Zrnec mi je faca..ampak res Faca,..mimiko ima enkratno, uni lik ženske v A si ti tud notr padu je odličen, pa imitiranje znanih osebnosti, pa kake fore na račun le-teh-ampak res za nedeljo zvečer ko daš totalno možgane na pašo in ti ni treba zraven brat med vrsticami !!! Javšnik : rajš bi sliko brez zvoka ..če že moram izbirat
|
|
RE: Viktorji s Slonom in Sadežem 16.3.2009 9:15:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Slon in Sadež sta mi super, njun humor na vrhuncu, sam koncept Viktorjev pa totalno za lase privlečen. Že po tem se vidi, da so nominirani vsako leto eni in isti ljudje in oddaje; pri nas pač ni nabora ljudi, med katerimi bi se dalo izbirati kot v Ameriki. Tako da če bi bili Viktorji vsake 10 let, bi bilo ravno prav. Mislim pa, da bi bilo imenitno, če podeljevalci ne bi smeli odpreti ust, ker z redkimi izjemami me je začrvičilo vsakič, ko so začeli s tistimi kao duhovitimi dialogi.
|
|
|
|
RE: Viktorji s Slonom in Sadežem 16.3.2009 13:28:33
|
|
|
|
lemavrica
|
Meni sta bila pa za razliko od lani kar ok. Na splošno sta mi sicer izrednio antipatična ampak v soboto sta bila pa smešna. In meni se ni zdelo da bi moral ne vem kako poglobljeno razmišljati ob njunih štosih. Podeljevalci so bili pa razred zase, no Tokac se je lepo znašel in raztala nekaj novih plat.
|
|
RE: Viktorji s Slonom in Sadežem 16.3.2009 14:14:52
|
|
|
|
Maxica
|
Edino, kar mi je bilo ok na letošnjih Viktorjih, sta mi bila pravzaprav voditelja. Pri enih forah sem se res do solz nasmejala. Sicer je sam koncept prireditve pa čist mimo, kar ene nagrade, nagrajencev itak več kot pol ni itd.
|
|
RE: Viktorji s Slonom in Sadežem 16.3.2009 14:19:40
|
|
|
|
TomTaylor
|
Viktorji vsako leto/na število oddaj/osebnosti/lokalnih TV....brezveze. Čez 15 let bodo vsi imeli vsaj po 3 viktorje. Vseeno, če bi v enem letu oddali vsem po 1 viktorja, pa bi bili vsi srečni in zadovoljni, pa še nam - gledalcem ne bi bilo treba trpeti ob vsakoletnih podeljevanjih... Slon in sadež sta mi pa taprava modela. Mene sta prav ta dva najbolj zabavala, medtem ko so bili ostale "dvojice" dosadne.
< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 16.3.2009 14:20:54 >
|
|
|
|
RE: Viktorji s Slonom in Sadežem 16.3.2009 15:28:17
|
|
|
|
puncica
|
sicer sem gledala zelo malo, ker je tastar navijal za hokej, potem sem pa raj gledala dokumentarc Živi na TVSLO2 in mel gibsona na TVSLO1 kot pa viktorje, mah men je čist predolg trajal vse skup. Sta mi pa bla tiste pol ure SS ful sproščena in zakon
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?