|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pralni indijski oreščki
14.3.2009 19:58:22   
Rubin.
Zanima me kje jih nabavljate oz. kje se jih najbolj izplača kupit.

Pa če mogoče katera kupuje na ebayu, kako se jim reče po angleško.

Mogoče kakšne linke prilepite. user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pralni indijski oreščki
14.3.2009 20:08:46   
water lily
http://www.hiskadobrot.com/index.php/vmchk/Indijski-orescki/View-all-products.html

Po angleško pa se jim reče Indian soap nuts.

http://cgi.ebay.co.uk/Indian-Soap-Nuts-+wash-bag.-Organic-Washing-powder-500g_W0QQitemZ250380409731QQcmdZViewItemQQimsxZ20090227?IMSfp=TL090227115002r22702

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.3.2009 21:05:53   
Jančika_
Kupila sem jih v Bio.si (v fizični, ne internetni štacuni), stali so okoli 7€ za 500g.

Tule so pa v njihovi internetni trgovini, cena je tudi tam nekje: KLIK

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 14.3.2009 21:07:12 >

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.3.2009 9:39:50   
skuštrana
Isto kot Jančika.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.3.2009 8:00:35   
orhideja75
jaz pa s temi oreščki nisem zadovoljna. imajo oblačila tak čuden vonj, da sem nazaj prešaltala na navaden prašek (tekoči dash)

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.3.2009 11:12:08   
Lana_s
Baje da tudi perilo posivi in da puščajo madeže, če jih takoj po pranju ne vzameš ven. Jaz raje pralno kroglico uporabljam, ker redkokdaj perilo takoj iz pralnega stroja vzamem.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.3.2009 22:26:33   
Rubin.
Sem danes dobila zadeve, vendar jih še nisem poskusila. Sem pa si zraven naročila eko belilo, ki ga dodaš belemu perilu in eko dišalo za perilo.

Ko bomo zadevo preiskusili - pa poročam user posted image .

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.3.2009 14:54:45   
karin412
Za belo perilo, rabiš belilo, ker ostanejo madeži, še posebej na plenicah.

Za barvno perilo še gre, ampak kaki madeži ne grejo dol, niti nedolžni od kakega kakava, tako da jih tudi jaz redko uporabljam.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.3.2009 23:47:50   
ronja
jaz jih kupujem pri sosedu, v hipermarketu na rudniku. kupujeva ob torkih, ko je 10% popust in se to bolj splača kot v raznih malih štacuncah, žal, ampak tako je. Čeprav očitno so v Bio.si vseeno cenejši - kje pa je ta trgovina (fizično)?
jaz jih ves čas uporabljam, ni neke panike z madeži, isto kot pralni prašek, dobro, ostanejo tisti od dojenčkovega dreka na plenicah, ker je to res huda barva, ki ostane tudi sicer z drugimi praški, če takoj ne spereš (meni se ne dauser posted image ). Mi je pa to rešilo življenje, ko sem bila 2. noseča, saj sem sicer vedno bruhala, ko sem zavohala pralni prašek, očitno je zadeva res strupena, da nosečke tako reagiramouser posted image .

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.3.2009 8:33:57   
moci
meni jih je prijazna duša naročila na ebayu, jih imam za par letuser posted image
pa ful ceneje sem jih dobila. uporabljam jih pa za temno perilo, če so madeži dam pa čist mal praška zraven.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.3.2009 12:10:30   
Picabo
Za vse tiste, ki ste iz Lj. in okolice. Jaz jih kupim kar na lj. tržnici, mislim, da se reče stojnici BIOTOP ali nekaj takega.

Tam sem kupila tudi pirin vzglavnik in je super!

Človek je trši od kamna in krhkejši od jajca.
(hrvaški pregovor)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.3.2009 12:13:20   
Splišni
Jaz jih ne uporabljam več, ker so mi čisto vsi madeži na otroških cunjah ostali. To je bolj za za pranje čistega perila.user posted image

(odgovor članu Picabo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.